Церемонията ще започне в 16:00 часа на 27 януари

Церемонията ще започне в 16:00 часа на 27 януари

За поредна година в последната неделя на януари Варна ще събере на едно място майсторите на волана и високите скорости, които през отминалата година са отбелязали емблематични постижения в автомобилния спорт. За 15-и път ще бъдат връчени Годишните автомобилни награди – Варна, ще започне в 16:00 часа на 27 януари, а мястото, където автомобилист №1 на морската столица за 2018 година ще вдигне над главата си купата на победителя.

Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди. Освен за топ пилота, който ще триумфира с титлата "Автомобилист №1" на града, организаторите от "Нептун моторспорт", "Авто мото ретро клуб" - Варна, автомобилен спортен клуб "Flat-Out", СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата.

На церемонията през миналата година за автомобилист №1 на Варна за втори път бе отличен пилотът на АСК "Марина Моторспорт" Тихомир Стратиев.