Фестивалът догодина ще бъде тридневен. Снимка Архив Черноморие-бг

Фестивалът догодина ще бъде тридневен. Снимка Архив Черноморие-бг

Ясни са първите 11 изпълнители на Spice Music Festival 2020. Това са "C+C Music Factory" и "Sonique", които през изминалото лято не успяха да дойдат в Бургас, но този път обещават да не пропуснат грандиозното шоу. През лятото на 2020 година в Бургас ще бъдат мамбо фурията Lou Bega, "Corona" с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, а за първи път на фестивална сцена в България ще видим Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който ще изпълни хита си "I like to move it", Rozalla с "Everybody’s free", италианската денс формация Black Box, LayZeeand Mr . President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo”и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената.

Това не е всичко – през декември ще бъдат обявени още изпълнители, а другата голяма изненада е, че заради еуфорията на феновете на 90-те, второто издание на фестивала ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020!

Фестивалната зона ще бъде по-голяма и още по-атрактивно организирана, очакват се много фенове от чужбина да се присъединят към музикалното приключение Spice Music Festival 2020. Фестивалът догодина ще бъде три дни, не както беше това лято два.

Цената на билета за трите дни е 88 лева.