Състезанието по професии се проведе на празника на училището

Състезанието по професии се проведе на празника на училището

Ясни са победителите в състезанието по професии, което се проведе в бургаската Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" навръх днешния патронен празник на гимназията. В него участвата 23-ма ученици от XI и XII класове от различните специалности. Жури в състав: Цветомир Кръстев - зам.-главен готвач в ресторант "Хепи", Катя Рихтер - преподавател в Колежа по туризъм и Валентина Янева - главен учител в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" определи победители.

В категория "Най-добър млад готвач" - първо място е за Лъчезар Николов от XII "в" клас с ръководител Ганка Ангелова, второ място е за Иван Йовков - XII "в" клас с ръководител Ганка Ангелова, а трето място - за Диана Благанова от XI "г" клас с ръководител инж. Светла Тодорова.

В категория "Най-добър млад сервитьор" - първо място е за Марин Стоев от XII "в" клас с ръководител Анна Тодорова, второ място е за Калина Пеева от XII "в" клас с ръководител инж. Ивайло Минчев, а трето място - за Никол Русева от XII "в" клас с ръководител Анна Тодорова.

В категория "Най-добър млад хлебар- сладкар" първото място няма, на второ място са класирани две ученички - Габриела Георгиева от XI "е" клас с ръководител инж. Петя Желязкова и Румяна Комитова от XI "д" клас с ръководител инж. Мирослава Павлова, третото място е за Петър Дамянов от XII "е" клас с ръководител инж. Снежана Димитрова.

Галерия