Групата засне у нас клип към едно от парчетата си

Групата засне у нас клип към едно от парчетата си

Years & Years ще бъдат сред международните участници в уникалния музикален фестивал във Варна на 12-ти август. Това ще бъде първото им участие в България и феновете ще станат свидетели на фантастично ново шоу на впечатляващата сцена на варненския плаж.

Групата постигнаха голям успех в българските класации с хитове като "King", "Desire" и "Take Shelte". Техният нов албум, озаглавен "Palo Santo", се очаква да бъде лансиран на 6 юли и включва новото парче "Sanctify", което вече се радва на голяма популярност в ефира на музикалните и радио канали.

Years & Years ще се присъедният към Rita Oraq Redfooq Rewire & Varski в списъка с участниците на MTV Presents Varna Beach, като скоро ще бъдат обявени още международни изпълнители. Сред българските участници са Dara, Криско, Pavell & Venci Venc‘, Тита и 4Magic.

Years & Years посетиха България през 2015 г. по време на заснемането на видео клипа към техния сингъл "Eyes shut" - част от дебютния им албум "Communion". Впечатляващият клип бе заснет в покрайнините на София.

Хиляди билети за Varna Beach вече бяха продадени на цена от само 20 евро, затова съветваме всички фенове да се възползват от промоционалната цена и да побързат да си закупят своите билети онлайн. С ниската си цена и лайнъп от международни топ звезди, MTV Presents Varna Beach се превръща в един от най-атрактивните музикални фестивали за 2018 г.

Ограничен брой ВИП билети са все още налични към момента. Късметлиите, които успеят да закупят ВИП билети, ще получат: бърз достъп до концерта, ВИП места с отлична видимост към сцената, безплатни коктейли, ВИП афтърпарти, официални сувенири от събитието и много други.