Актрисата ще награди победителите в благотворителната изява

Актрисата ще награди победителите в благотворителната изява

Актрисата Йоана Буковска - Давидова е лице на тазгодишното издание на благотворителния плувен маратон, който ще се проведе в бургаския залив на 14-и юли. Той се организира от сдружение "Онкоболни и приятели" и това е неговото трето издание. Събраните средства ще спомогнат за подпомагане на дейностите за социалната рехабилитация на хора с онкологични заболявания.

Йоана Буковска - Давидова ще даде старта на маратона. Началото е в 08.00 часа от Морска гара - Бургас. Участниците - плувци ще преплуват разстоянието от остров "Света Анастасия" до парк "Росенец", плаж "Чукалята". Актрисата ще награди и победителите.

След плувния маратон, по традиция в 19.00 часа ще се проведе благотворителен концерт на Магазия 1 с участието на танцова формация "Вълшебни ритми" към детска градина "Вълшебство" с ръководител Лорета Йовчева, балетната школа на Марина Змеева към танцово студио "29", театрална школа "Детско царство" към ЦПЛР Бургас с ръководител Атанасия Петрова, Преслава Минасян, тракийска певческа група "Никола Ганчев" при народно читалище "Възраждане" в квартал "Рудник"  и други.

Таксата за участие в маратона е 50 лева. Желанието за участие се декларира с попълване на регистрационна карта и заплащане на таксата по банкова сметка: BG30BUIN95611100572445 Алианц Банк България. Попълнените регистрационни карти се изпращат на имейл:  [email protected]