Йоанна Темелкова ще се срещне с почитателите и последователите си на 22 август

Йоанна Темелкова ще се срещне с почитателите и последователите си на 22 август

Най- вълнуващото събитие за всички последователи на най-актуалните и яки онлайн трендове, налагани от топ влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри предстои този август. На 21 и 22 август "TEEN BOOM FEST" се завръща. Локацията е запазена - Бургас, Морска гара.

Най-влиятелните лица от мрежата, както и звезди от кино и музикалната сцена като Мъци, Арти, Чефо, Сандеф и Стела, Сузи и Рени, Алпер Чочев, Еляса, Светът на Ванката, Йоан-Петър, Йоанна Темелкова, Ивайло Захариев, 100 kila, Torino & Pashata, Bili Hlapeto и други ще са офлайн и само на една ръка разстояние.

Това е моментът да се снимате с любимите идоли от мрежата, да вземете автограф или да си поговорите с тях, вместо в социалните мрежи.

Втората вълна на фестивала ще превърне Морска гара в жив, пулсиращ и искрящ фестивален град.

Най-яката публика на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от организаторите с много приятни изненади и съпътстващи събития. За да има вълнение и емоции, всички участници ще бъдат анонсирани един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават популярните лица от мрежата и сцената, е "Безопасен интернет" с посланието "Знаеш преди да скролваш на “Digital Scouts". Те са подготвили страхотна игра с приложението "Digital Scouts", което можеш да свалиш от Google Play или App Store и да играем заедно на 21 и 22 август на "ТЕЕN BOOM FEST" на Морската гара в Бургас. Там ще откриеш тяхното специално Telenor кътче, където ще се срещнеш с най-известните български инфлуенсъри и ще научиш повече за безопасното използване на интернет!