Премиерата на книгата е на 18-ти септември в гранд хотел и СПА Приморец

Премиерата на книгата е на 18-ти септември в гранд хотел и СПА Приморец

Юлияна Антонова - Мурата ще представи на 18-ти септември 2024 г. (сряда) в Бургас своята нова книга "Хай хай, Япония". Срещата на автограф и разговор ще бъде с домакин гранд хотел и СПА "Приморец". Началото е от 18 ч., входът е свободен и всички са добре дошли.

Елегантните корици на "Хай хай" Япония крият нови над 60 топли и вдъхновяващи истински случки от страната на самураите, високите технологии и безупречните ред и дисциплина. Поднесени в неповторимия увлекателен стил на авторката, всяка от тях вълнува с простичките всекидневни жестове на добро и съпричастност, вплетени неразривно в тези екзотични за нас култура и народ. Сякаш съвременни притчи, разказите са своеобразни послания за по-смислен и добронамерен живот в хармония с другите и света наоколо.

Дългогодишен дипломат, съпруга на японец, със семейство живеещо отдавна в източноазиатската островна държава, Юлияна Антонова - Мурата фино и деликатно улавя в кратки разкази впечатлили я етюди от втората ѝ родина. Това е четвъртата книга за нея, след „Моши моши, Япония“, „Уки уки, Япония“ и „Сан сан, Япония“.