Кампанията е традиционна и цели да обедини социално ангажирани компании и техните екипи

Кампанията е традиционна и цели да обедини социално ангажирани компании и техните екипи

Фондация "За Нашите Деца" организира за десета поредна година своята коледна кампания под надслов "Тази Коледа чудесата правите Вие!". Традициоанната инициатива на организацията ще обедини отново социално ангажирани компании и техните екипи, училища, възрастни и деца, водени от съпричастността им къмнай-уязвимите деца и техните семейства.

Основната цел, която си поставят организаторите, е да вдъхновят и ангажират хората около мисията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда.

Десетото издание на "Тази Коледа чудесата правите Вие!" включва различни предизвикателства, чрез които всеки един може да бъде част от каузата на фондацията. За целите на инициативата е изработен информационен сайт, където са поместени идеи за дейности и събития, сред които коледен следобед на талантите, търг на ненужни вещи, кино в офиса и др. Сплотяването на екипите на различни компании около идеите и каузата ще помогне повече деца да бъдат подпомогнати от специалистите на фондация "За Нашите Деца".

Специално за кампанията художникът Калина Тонева отново застава зад организацията чрез творчеството си, което е достъпно под формата на великолепни коледни картички.