Форумът ще се проведе в зала Черноморие на Конгресния център. Снимка Архив

Форумът ще се проведе в зала Черноморие на Конгресния център. Снимка Архив

Национална конференция "Inspire To Higher" под мотото: "Новият план за действие на пазара на недвижимите имоти" ще се проведе в Бургас. Тя се организира от Национално сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти. Събитието ще бъде открито 09.30 часа на 3-ти ноември, петък, в конферентна зала "Черноморие" на Международния конгресен център в Бургас. Конференцията ще се проведе по случай официалния празник на професионалните брокери, който се отбелязва всяка година на 30-ти октомври.

В форума се очаква да се включат участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, представители на държавни, местни институции и други. Програмата включва сутрешни дискусионни сесии.

В първия панел фокусът ще бъде върху макроикономическите теми, геополитическите промени и новият модел на мислене и действие за недвижимите имоти, с акценти  върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната и  последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти.

Във втория дискусионен панел експерти от различни области свързани с недвижимите имоти ще дискутират как трябва да изглежда модерния град и модерния дом, енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя от тенденциите до пазарните стойности.

В рамките на следобедните семинарни сесии гостите на конференцията ще могат да вземат участие в три семинара: "Правилата на играта - как да успяваме, когато е трудно и твърде конкурентно?", "Настоящето бъдеще и добрият гост AI (изкуствен интелект) в живота и бизнеса", "Как да създаваме успешни видео презентации на имоти в youtube?".