И при първата семейна целувка бяха спазени противоепидемиологичните мерки. Снимки Роберт Джендов

И при първата семейна целувка бяха спазени противоепидемиологичните мерки. Снимки Роберт Джендов

Младоженците Джени и Ленко Дикови с първа семейна целувка през маската. Така те се поздравиха за сключения си граждански брак, като спазиха всички противоепидемиологични мерки. Бургазлии планираха сватбата ти през юни 2019 година. Избрали и дата, на която да сключат гражданския си брак - 9-ти май. Тогава едва ли са предполагали, че ще трябва да променят плановете си за шумна и пъстра сватба, заради пандемията от COVID - 19.

В зала "Петя Дубарова" на културен център "Морско казино" младоженците влязоха придружени от кумовете си - Миглена и Роберт Джендови. Според разпоредбите, по време на церемонията в залата присъства и длъжностното лице, и фотограф. Семействата на младоженците и техни близки не могат да влязат, зарази забраната.

Това обаче не помрачи настроението на младото семейство и на техните кумове. Джени и Ленко Дикови работят в един от пристанищните оператови в Бургас.

Кратката церемония, с която Джени и Ленко станаха семейство завърши с пускане на гълъби в небето и снимка за спомен с кумовете.

Тържеството е отложено за неопределено време, когато ще бъде разрешено събирането на повече хора на едно място.

Галерия