Ремотните дейности продължават и по улица Транспортна. Снимка Община Бургас

Ремотните дейности продължават и по улица Транспортна. Снимка Община Бургас

От 21-ви април започват ремонти на възлови места в Бургас. От вторник започва следващ етап от незавършения проект за обновяване на асфалтовата настилка на път I-6 "София-Бургас" в посока квартал "Ветрен". Това налага въвеждане на временна промяна в организацията на движение в участъка от  км. 488+380 до км. 491+460. То ще се осъществява двупосочно в платното от квартал "Ветрен" към кръстовището с кръгово движение до магазин "Метро". Временната реорганизация на движението ще влезе в сила от 13.30 часа на 21-ви април, вторник, и ще важи до 31-ви май 2020 г.

Продължава също така ремонтът на "Транспортна", в участъка от кръстовището с "Петко Задгорски" до "Димитър Аврамов". Община Бургас съобщава, че и на тази улица се въвежда временна реорганизация на движението за периода от 21-ви май до 22-ри май. Ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев". Движението ще се извършва двупосочно в лентите от страната на търговските обекти. Несъмнено то ще бъде затруднено. Затова Община Бургас призовава шофьорите да бъдат търпеливи и внимателни на пътя!

Заради ремонтни дейности по ВиК мрежата под ул. "Оборище", в участъка от улица "Св. св. Кирил и Методий" до улица "Средна гора", също се въвежда временна реорганизация на движението. Тя ще важи от 09.00 часа на 21-ви април до 17.00 часа на 13-ти май. През този период улицата ще бъде затворена за движение в споменатия участък.