Изложението на Едланта е на 1-ви октомври в гранд хотел и СПА Приморец - Бургас. Снимки Архив Черноморие-Бг

Изложението на Едланта е на 1-ви октомври в гранд хотел и СПА Приморец - Бургас. Снимки Архив Черноморие-Бг

Има момент, в който наистина осъзнавате, че детето ви вече е на прага на съвсем нов път, в началото на своята реализация в живота. Това е мигът, когато той или тя слагат начало на своята професионална кариера като избират специалност и бъдещ университет. Когато вече са в чужбина обаче, вие също се оказвате в нова ситуация – да изпратите детето си далеч, на място, което не познавате и за което нищо не знаете…

Радостта, че в семейството скоро ще има студент в престижно учебно заведение е голяма, но и притеснението и въпросите не са малко. Затова е най-добре да осигурите спокойствие за цялото семейство. А сега дори имате възможност да направите повече, отколкото предполагате. Вижте как. 

Посетете есенното изложение Европейско образование 2018. То ще се проведе в София (29.09), Бургас (01.10) и във Варна (02.10). Там можете да се срещнете със специалистите - консултанти от "Едланта", които могат да дадат отговор на всички въпроси, свързани с образованието в чужбина. Те ще бъдат редом до вашето дете на всяка стъпка като:

- помагат с документите за кандидатстване и разясняват процедурите за намиране на настаняване в общежитие впоследствие;

- дават подробна информация за желания университет, неговите програми, възможности за стипендия, студентски заем или възможност за работа по време на следването;

- винаги са насреща, когато има нужда от тях, по телефон, e-mail и Skype.

С течение на времето ще се убедите в техния професионализъм, както и желанието им винаги да помагат повече – това е тяхна запазена марка.

"Едланта" е официален представител за България на редица реномирани европейски университети и непрекъснато разширява мрежата от образователни институции, с които си партнира. Консултантите на "Едланта" редовно участват в тренинги, организирани от европейските университети и се запознават на място с условията за обучение и живот, които те предлагат. А информацията от първа ръка е много ценна, когато става въпрос за бъдещето на вашите деца.  

И накрая още една причина да посетите изложението… Освен впечатлението на самите консултанти за избрания университет, на изложението вашият бъдещ студент може да се срещне лично с представители на чуждестранни университети, както и със студенти, които учат вече там. Такава възможност не е за изпускане!

Направете повече…

Регистрирайте се за изложението ТУК и с номера, който ще получите, имате възможност да участвате в томбола. Наградата не е нито парична, нито е предметна. Тя е по-ценна, защото гарантира спокойствие и дава възможност на един бъдещ кандидат-студент лично да посети университета, който е избрал, в ден на отворените врати и да види и разбере всичко, което го интересува на място. Наградата е ваучер за самолетен билет на стойност 250 евро, който ще имат възможност да спечелят трима души посетили изложението в София, Бургас или Варна. Това e eдна прекрасна възможност да се посетят едни от най-престижните университети и да разберат какво е да си студент в чужбина.

Колко много възможности, а само една малка стъпка е нужна за началото на тяхната реализация – регистрирай се и ела на #EEF
Нека ти помогнем да направиш своя избор за успешна кариера!

Галерия