Константин Гребенаров (вляво) дойде, за да подкрепи листата на ГЕРБ - СДС водена от Жечо Станков (вдясно). Снимки Черноморие-бг

Константин Гребенаров (вляво) дойде, за да подкрепи листата на ГЕРБ - СДС водена от Жечо Станков (вдясно). Снимки Черноморие-бг

Знакови лица, които са от създаването на структурите на ГЕРБ в Бургас и региона, дойдоха на закриването на предизборната кампания на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район. Бившият областен управител на Бургас Константин Гребенаров, бившите народни представител Румен Желев и Стоян Гюзелев, бившият областен лидер Димитър Бойчев, Захарина Неделчева се събраха на площад "Тройката", за да подкрепят кандидатите за народни представител от листата на коалицията.

Кандидатите за депутати водени от водача на листата Жечо Станков тръгнаха от емблематичния бургаски площад и се спуснаха по пешеходната улица "Александровска" до градинката на Часовника. Там се бяха събрали и членове, и симпатизанти на ГЕРБ, дошли да подкрепят кандидатите и да чуят думите им. Там бяха и кметове на общини - Димитър Николов - на Бургас, Иван Жабов - на Средец, Димитър Германов - на Приморско, Георги Кенов - на Сунгурларе и други.

"Нашата кампания е насочена към хората, с ясното съзнание, че трябва да им предложим решенията, с които да се справим с кризите – с инфлацията, високите цени на електроенергията и горивата, на основните хранителни стоки... Най-важното е да изправим нашата държава, да нормализираме живота в нея и най-вече да върнем вярата и спокойствието на всички хора, в днешния и утрешния ден. Ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!", каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

"За нас винаги е било важно да бъдем между хората, не само по време на предизборната кампания. Сигурен съм, че със стотиците срещи, които проведохме, с хилядите ръкостискания, внесохме нотката надежда сред хората, защото това е отборът, който знае как да решава проблемите", заяви водачът на листата Жечо Станков.

Той акцентира върху някои от най-важните приоритети не само за Бургас и региона, но и за страната: продължаване на програмата за саниране и насочване на средства към еднофамилните жилищни сгради за монтиране на фотоволтаични панели на покривите; въвеждане в експлоатация на Северния обход и започване на Южен обход, който да извежда трафика към индустриалната зона; втора входно-изходна артерия на комплекс "Меден рудник"; четирилентовите пътища – Царево, Приморско, Айтос, Малко Търново.

На финала на закриването на кампанията в небето над Бургас полетяха балони в цветовете на националния трибагреник!

Коалиция "ГЕРБ - СДС" се явава на изборите с номер 24 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия