East 17 е една от групите, които ще се качат на сцената на фестивала

East 17 е една от групите, които ще се качат на сцената на фестивала

Зваздите на 90-те години на миналия век идват с вечните си хитове в Бургас това лято. Фестивалът се казва "SPICE Music Festival - 90's edition" и ще събере на една сцена у нас East 17, 2 Unlimited, Rednex, Sonique, Dr. Alban, Cappella, La Bouche, SNAP и други. Независимо дали сте дете на 90-те или не, със сигурност сте чували хитовете на тези изпълнители, дори и да не знаете за това! Повечето от тях  и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света. А на 9 и 10 август 2019 ще можете да ги чуете и видите в уникален за България формат - "SPICE Music Festival- 90's edition".

Освен 12-те световноизвестни денс формации, в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които организаторите на фестивала ще обявят по-късно. Зад феста стоят - "Културно-масова дейност" ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас

Фестивалната зона ще бъде изгранета на пристанището и тя ще пренесе публиката в духа на 90-те години. Там ще бъдат разположени и зони за храна и напитки, места за забавления.

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба. Цените са една категория: от 25-ти февруари до 31-ви март - 55 лева за двудневен билет, от 1-ви април до 31-ви май - 66 лева за двудневен билет, от 1-ви юни до 31-ви юли - 77 лева за двудневен билет, а след 1-ви август - 88 лева за двудневен билет. Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.