Едни от обичаните български изпълнители участват в концерта Обич и песен

Едни от обичаните български изпълнители участват в концерта Обич и песен

Финалният концерт за лятото от националното турне "Обич и песен" ще бъде в Бургас навръх големия християнски празник - Успение на Пресвета Богородица - 15-ти август. Редица обичани изпълнители ще зарадват почитателите си, както със златните си хитове, така и с нови песни. Публиката ще има удоволствието да се наслади на изпълненията на Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мая Нешкова, Мими Иванова, Роси Кирилова и Нелина. Към тях се присъединяват и дует "Шик", чийто мъжки глас - Красимир Гюлмезов е родом именно от Бургас.

На сцената ще се изявят още двама видни български мелодици - маестро Кирил Икономов и маестро Развигор Попов. Дали тримата композитори ще изненадат с нещо публиката и съпругите си - Вили Гюлмезова, Мая Нешкова и Мими Иванова, предстои да разберем на 15-ти август от 20.00 часа в Летен театър - Бургас. 

Със сигурност на сцената ще чуем и вечния хит "Честит рожден ден" на Мая Нешкова, с който ще бъде отпразнуват първия рожден ден на "Обич и песен".

Няма как да не прозвучат и класики като "15 лалета", "Песен моя, обич моя", "Топъл дъжд" на великия Тончо Русев, "Боса по асфалта" и други.

Билети се продават на лятна каса "Часовника", както и всеки клон на "Български пощи", и онлайн.

Концертът гостува в Бургас по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Водещ е Атанас Стоянов, а продуцент и организатор е Евгени Боянов.