P1150138

P1150138

1 200 деца ще ритат в турнира за Никулден

ще се класират заелите първи места. Форматът на състезанието е одобрен от силния човек в УЕФА в направление "Детско- юношески футбол" - Франк Лудолф. Ако няма неотложни ангажименти, подчинения на Мишел Платини е гарантирал, че ще лети до морския град, за да види на живо уменията на малките бургазлии.

На финалите в спортна зала "Бойчо Брънзов" ще присъства почетния президент Анатоли Нанков, който ще бъде в компанията на голаджията на ЦСКА Мишел Платини. Двамата са отлично познати на широката футболна аудитория и присъствието им ще даде допълнителен импулс за себераздаване на техните последователи. В масовия детски турнир ще гостуват и други авторитети. Каквито награди са предвидени за малките, такива ще получат и учениците в турнира. За да си заслужат купите, медалите, грамотите, предметните награди и лакомствата, учениците от началните класове трябва да положат нужните усилия на игралното поле.

Другата събота и неделя в спортна зала "Младост" са квалификациите и финалите в тази възрастова група. "Спортът поднесен по правилен начин сред децата дава освен всичко друго и здраве. Удоволствие е за мен да гледам надпреварите на "Звездичка". Действат ми зареждащо и ме карат да бъда оптимист за бъдещето на бургаския и родния футбол", каза зам.- кметът по здравеопазване и спорт на община Бургас д-р Лорис Мануелян. Патрон в петото поредно спортно мероприятие на ДФК "Звездичка" на местно ниво е кметът Димитър Николов.