astrology2

astrology2

2014 г. под знака на божествената 7-ца

събития, да е благодатна за всички!

Изречението, с което ще започна се отнася за всички знаци - сдържайте агресията и бъдете пестеливи на забележки и критики през цялата година. Юпитер и Венера пренасят своята ретроградност и в 2014. Очакват ни две лунни затъмнения през пролетта и есента, последвани от две слънчеви затъмнения.

Овни и Скорпиони или с такива асценденти, ще преосмислят съжителството си с партньора. Ще стои въпросът струва ли си да се продължава или е дошло време за раздяла.

Лъвове и Стрелци или с такива асценденти, да забравят за нанесените им обиди и да простят, ако не са го направили миналата година. Повече от всички други ще завързват нови запознанства.

Близнаци и Козирози или с такива асценденти да не пренасят негативите си от миналата година в тази. Да работят колективно, а не да странят от хората. По този начин ще преоткрият колегите си. Раждане на дете или щастливо събитие у дома.

Риби и Телци или с такива асценденти, ще разрешават финансови въпроси. Не харчете прекалено, за да не съжалявате за празния си джоб в утрешния ден. Ако имате дългове, време е да ги върнете.

Деви и Везни или с такива асценденти, ако раздават любов ще направят чудеса. Помнете, че една ласкава дума ще струва много повече от всеки жест.

Раци и Водолеи или с такива асценденти, да не търсят недостатъци у партньорите си или у любимия човек. Тези хора все пак имат и достойни качества. Все пак по нов по друг начин ще гледат на партньорството от всякакво естество.

 

 

 

Какво ви очаква през новата 2014 година, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще мените настроения през цялата година. Да следят за своята самоувереност, да не им изиграе лоша шега. Трудна година да очакват избухливите Овни. Пазете се от провокации, респективно не провокирайте  другите. Близките на Овните съветвам да се запасят с търпение, да им помагат доколкото могат и да си ги обичат такива, каквито са.

 

 

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, внимание и предпазливост са двете думи, които ще ви държат нащрек. Ще имате възможности за изява, но не малко ще са и сблъсъците. Научете се да си отваряте очите и ушите и да разпознавате добронамерените от мошениците. Годината ще изпитва вашият професионализъм в работата. Важното е да успявате да съчетавате семейството с работата. В противен случай може да загубите и едното, и другото.

 

 

 

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, ако са си свършили добре работата предходната година, сега ще стъпят на едно стъпало по-високо в професионално развитие. Тези, които не се страхуват от предизвикателствата, годината им ще е активна и резултатна. Не загърбвайте семейството си, потапяйки се в работа. На моменти ще стои въпроса - кариерата или семейството. Ако ще се местите на по-добра и по-престижна работа, предложенията ще са доста противоречиви, по-скоро подвеждащи.

 

 

 

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще навлезете уверени в новата година. Разбирателство ще имате, само ако се научите да казвате "не", когато трябва и "да" също когато трябва. Няма да успеете да балансирате между семейство и работа, така че по-добре изберете едното. В живота ви ще се появят хора, личности, водачи, които ще ви помагат, ще ви учат, ще ви усъвършенстват. Това са добрите ангели, които дават на всеки това, което му е липсвало миналата година.

 

 

 

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, няма да има голяма разлика от миналата и сегашната година за вас. Ще продължавате да се катерите нагоре. Предприемчивостта ще ви съпътства. Хубавото е, че в професионален план няма да имате стигане и властта ще оставяте в офиса. У дома ще сте мили същества, гальовни котки. Тези, които са искрени, ще бъдат наградени, тези които си служат с хитрости ще изгубят позиции и любовта на любимия човек.

 

 

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, годината няма да е от леките за вас. Работата е там, че ще влязат доста уморени и поотпуснати в новата година и дълго няма да могат да влязат в ритъм. Доста конфликти ще има около вас, повечето от които е заради ваши близки, които вие ще се налага да защитавате. Проблемите у дома си стоят, но всички около вас оценят грижите ви към тях. Годината предразполага към пътувания, нов дом или раждане на дете.

 

 

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ето и щастливците на 2014. Галениците. Ще се захващате с много неща наведнъж, но винаги ще ги довършвате. Не е много в стила ви, но напоритостта, с която влизате в новата година поне до средата няма да ви напусне. Ще гоните кариера и ще я достигнете. Ще давате любов, но и ще получавате. Някои Везни ще пътуват до далечни места, където напълно е възможно да срещнат половинката си. Това обаче ще ги изправи пред избор, който типичните Везни трудно ще направят.

 

 

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, предстои ви наситена със събития година. Ще се бунтувате не веднъж срещу неправдите. Ще ви се иска да направите така, че да имате време за любимите хора, не само за работа, но това ще ви товари, защото ще оставате неразбрани. За да е успешна 2014 за вас, ви съветвам да оглеждате подробностите, да се взирате в детайлите, да четете знаците. Дава ви се напредък, но предвид характера ви е възможно да го заобиколите. Втората половина на годината ще ви е малко по-спокойна.

 

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, вие, както и Везните сте сред галениците на 2014 г. Тя ще е изобилна за вас. Ще имате много пътища, много предложения, много обещания, но какво ще направите зависи изцяло от вас. Боя се, че страхът да не изгубите питомното, затова не гоните дивото ще е много характерен през цялата година. Ако не се избавите от това, всички изобилия ще ви подминат и ще съжалявате. В личния живот по-скоро ще сте от страната на наблюдател, а любимият човек ще дирижира нещата.

 

 

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, дава ви се дава нова работа, нови запознанства, нови усещания. Развитие от всякакво естество. През цялата година за вас ще свети зелен светофар. Конкуренцията няма да ви плаши напротив още повече ще ви молбилизира, да сте по-добри от тях. Ще има и моменти, когато борбата ви ще е изцяло за "спорта", но стремежът ви да се доказвате ще е силен. В личния живот също ще имате успех. Ново запознанство, нова любов, за която ще се наложи да воювате, но от това ще изпитвате наслада.

 

 

 

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, влизате емоционално изтощени в новата година и пренасят негативите от старата. Ще има моменти на самосъжаление, на въпроси, на които няма да намирате отговор. Това ще влошава самочувствието ви и в личен, и в професионален план. Ще се чувствате неразбрани, недооценени от работата, която свършихте през миналата година, защото ще се размине с очакванията ви признание през тази. Второто тримесечие обаче и на вашата улица ще изгрее слънце. Нови хора ще влязат в живота ви. Не изключвам и нова любов.

 

 

 

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, очаква ви година на растеж и спадове. Всичко при вас ще е на "или" - "или". Или нова работа, или самостоятелен бизнес. Или женитба, или развод. Едно е сигурно. Рибите много ще пътуват, възможно е дори смяна на статуса, смяна на гражданството. Ораторските им качества ще се засилят, свенливостта им ще изчезне и ще видим едни други Риби, с друго поведение, което ще изумява дори и тях.