"3С СОТ" с промоционални пакети за охрана на жилище, офис и вила

Промоционалният пакет за жилище включва: предоставяне безплатно на 1 комплекс техника, еднократна такса за монтаж в размер на 50 лева и месечна такча за охрана на имота - 20 лева без ДДС. Клиентът ще получи и радиотрансмитер за комуникация с централния диспечески пункт на фирмата. Радиотрансмитерът е собственост на "3С СОТ" и се предоставя безплатно за ползване.

 

При необходимост от допълнителна техника, извън комплекта, тя се заплаща отделно. Ако клиентът предплати 10 месечни такси, ще получи охрана на жилището си за 12 месеца. Офертата важи при сключване на договор за охрана за срок от 36 месеца и при условие, че помещението е собственост на възложителя на поръчката.

Промоционалният пакет за охрана за офис включва - предоставяне безплатно на 1 комплект техника, еднократна такса за монтаж от 50 лева, месечна такса охрана – 35 лева без ДДС, както и радиотрансмитер за комуникация с централния диспечерски пункт на фирмата, който се предоставя безплатно и е собственост на "3С СОТ Бургас" ООД. Ако клиентът предплати 10 месечни такси, ще получи охрана на жилището си за 12 месеца. Офертата важи при сключване на договор за охрана за срок от 36 месеца и при условие че помещението е собственост на възложителя на поръчката.

Фирмата предлага промоция и за охрана на вила. Промоцията включва 1 комплект техника, която струва 250 лева без ДДС, заплащане на еднократна такса за монтаж от 50 лева, месечна такса охрана – 20 ÷ 40 лв. без ДДС, в зависимост от отдалечеността на обекта. Клиентът получава безплатно радиотрансмитера.

"3С СОТ Бургас" ООД е специализирана в осъществяването на централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг-центрове и автопатрулна дейност; физическа охрана; съпровод и охрана на пари и ценни пратки; проектиране, доставка, изграждане и поддържане на системи за сигурност, видеонаблюдение както и охрана на обществения ред. Фирмата осъществява специализирана охрана на държавни и обществени учреждения, частни имоти, търговски помещения и сгради.