"Акулите" тренират на групи преди мача с "Динамо"

Срещата между двата тима е предвидена за пряко телевизионно излъчване по румънски телевизионен канал. Тя ще се играе на едно от игрищата в Белек, където е отседнал румънският отбор.

 

Днес мениджърът Красимир Балъков раздели състезателите на две групи, които се подготвят във фитнеса на хотела и на терена на стадион Емир хан. Играчите, останали в хотела изпълняваха специални комплекси от упражнения за сила, гъвкавост и бързина, водени от помощник треньора Илия Груев. Останалите тренираха на един от терените на стадиона, разположен в непосредствена близост до хотела, където са настанени играчите на "акулите". Следобед двете групи ще разменят местата си за тренировка.

Преди утрешния мач с отбора на "Динамо", Букурещ единствено Хектор Гонзалес не тренира заедно със съотборниците си. Той се възстановява от контузия по индивидуална програма. Всички останали са здрави и ще могат за вземат участие в контролната среща, ако разбира се, мениджърът Красимир Балъков реши. Със сигурност обаче в игра ще се появят двамата футболисти на проби – бразилският нападател Далмо да Силва и вратарят Ян Цимерман, които продължават пробния си период в клуба.

Времето в Анталия е слънчево и предразполага за пълно натоварване в тренировките. Прогнозите преди утрешния двубой са отново за слънчево време, което ще позволи на двата отбора да покажат най-доброто от себе си.