Празничното меню за свети Валентин все още се пази в тайна

Празничното меню за свети Валентин все още се пази в тайна

Акустична вечер ще посрещне влюбените на свети Валентин в гранд хотел и СПА "Приморец". През 2020 година тя носи името "Let's Get PRIM: Запечатано с целувка" и ще включва разкошна музика и тематично 4-степенно меню.

По време на акустичната вечер ще свирят - вокал Зорница Славова - позната на публиката от "Гласът на България". Свири на пиано от 10- годишна. Завършва Музикалното училище в София със специалност "Поп и джаз пеене", а в последствие и Националната музикална академия отново с пеене; китара - Александър Славчев - популярен с участието си в "Music Idol" 3; певец, инструменталист и текстописец, изучавал поп и джаз китара в Музикалната академия. Беквокал на изключителни музиканти като Лили Иванова, Белослава, Tri O Five, Графа. Те ще изпълнят знакови песни, в съзвучие с тематиката на празника, на Уитни Хюстън, Ед Шийрън, Бруно Марс, Би Джийс и още много световни музиканти.

Менюто за сега се пази в тайна. Ясно е, че ще включва четири отделни изкушения. Изпълнители на кулинарното поле са шеф-готвач Красимир Петров и екипа на Средиземноморски ресторант "Салини". 

Цената на куверт за "Let's Get PRIM: Запечатано с целувка" е 64.00 лева на човек.

Отворена е възможност и за настаняване за една, две или три нощувки в гранд хотел и СПА "Приморец" - като разбира се, едната е на празника. Пакетите включват:

- настаняване;

- празнична вечер "Let's Get PRIM: Запечатано с целувка" акустична музика + 4-степенно меню;

- закуски;

- ползване на термална зона в СПА център "6th Sense" - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, релакс зона;

- специален комплимент за влюбените: частичен арома-терапевтичен масаж за двама с полинезийско цветно масло в СПА център "6th Sense".