Алексeй Петров ще изнася скандални разкрития в "Скат"

"Разговаряхме 2 часа. Затвърди се предварителната информация, която имах за него, че е човек, който се води от патриотични подбуди", каза Петров. По думите му той щял да изнася информация в частната телевизия, за което имал договорка със Симеонов. Петров не каза дали ще го подкрепи при евентуалната му кандидатура за кмет на Бургас. Валери Симеонов се яви за първи път на местните избори през 2007 година от листата на "Атака". На балотажа той загуби от настоящия кмет Димитър Николов. След като влезе в ОбС и стана председател на местния парламент, Симеонов и групата съветници от "Атака" работиха съвместно с колегите си от ГЕРБ. В края на 2009 година обаче настъпи разрив в отношенията между него и Волен Сидеров. Така Симеонов разцепи групата на "Атака" и създаде група "Независими". От година и половина той и колегите му водят явна борба срещу общинската администрация и в повечето случаи бойкотират вземането на важни за града решения в ОбС.

 

Днешната визита на Алексей Петров и срещата му със Симеонов е ясен знак, че двамата ще работят срещу управлението на Бойко Борисов на национално ниво и по места.

Петров обяви, че се е срещнал с представители на бизнеса в региона в качеството си на представител на Съюза за стопанска инициатива. "Криейки се зад контрола на администрацията, принуждават бизнеса да не работи, а той може да реши проблема със заетостта", твърди Алексей Петров.