Hor5

Hor5

Април идва с Лунно и Слънчево затъмнение

Няма да ни харесва, това което правим, това с което се занимаваме, даже и външният си вид трудно ще приемаме. Сатурновата амбиция ще ни липсва. Всеки ще има нужда от насърчаване, защото страхът от провал ни прави плахи. На вътрешно ниво, Уран ни заставя да счупим всичко старо, морално остаряло, но това е просто един измамен импулс. Новостите са забранени. Не сменяйте работата, жилището си. Въздържайте се от крупни покупки. По възможност отложете женитби и разводи. Следете за здравето си, особено в дните преди и след Лунното и Слънчевото затъмнение. Повлияна ще бъде сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и не на последно място психиката. Силовите спортове са забранени. Чувствата за тревожност, безпричинно безпокойство и паника, ще ни съпровождат почти непрекъснато. Объркани мисли и неадекватни решения ще внесат смут в работните процеси. Избягвайте шумни места. Преминете към диетичен режим на хранене. Дните ви да минават в духовни практики,  медитации и молитви.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овни, следете за репутацията и за личния си живот. Дълбоко пазени тайни, могат да излязат на показ. Здравето на Телците може да ги изненада, но общата прогноза принципно е добра. Ентусиазъм и отлично настроение ще имате през целия месец. Близнаците ще бъдат успешни, там където има публика и се лее реч. Ще намерят и нови подходи за разрешаване на стари проблеми. За Раците април ще мине в съмнения. Без рискове, само с дълбокообмислени ходове ще е по-безболезнен периода за вас. Лъвовете ще пренареждат приоритетите си. Освен с ум, ще действат и с обаяние. Девите, ако загърбят вродената си нерешителност и срамежливост, ще бъдат първенци. Стрелата на Амур така ще ги прониже, право в сърцето, даряваща им любовно опиянение. Везните, ако играят по правилата, ще излязат от задънената улица в бизнеса. В края на месеца да следят за здравето си. Скорпионите да забравят за всякакви инвестиции. Да не вземат и да не дават пари назаем. Активност при Стрелците - бизнес пътуване, разработване на нови проекти. Очаквайте и приходи от стара работа. Самотните Козирози ще ги вълнуват любовни мисли. Останалите да контролират емоцията, за да не усложнят здравословното си състояние. Ниско самочувствие ще се наблюдава у Водолеите. Да се пазят от интриги, за да не пострада името им. Рибите ще се занимават с близки роднини и съседи през целия месец. Не вярвайте на всяка дума, за да не станете жертва на измама.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 31.03-06.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, разгърнете целия си потенциал. Колкото по-напористо действате, с толкова повече ще се сдобиете. Кипите от енергия, но я изразходвайте в работата. У дома поведението ви да е съвсем обратното. В края на седмицата даже ще ви се струва, че сте можели да се справите и с още повече задачи. Уикендът прекарайте сред природата, за да презаредите изразходваната енергия.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, окуражаващо ще започнете седмицата. В годината на Коня, още в понеделник вие ще го яхнете. Притесненията ви относно рисковете да отпаднат. Сега е позволено и е от малкото дни в които ще получите и помощ. Всичко, което ви е притискало, ще разрушавате. Плановете за образователна кариера обаче ще почакат.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци,  дните ви са за срещи с любими, позитивни хора. Романтичното ви настроение е във вихъра на емоцията и така и трябва. Материалните дела ще почакат, още повече седмицата ви няма да ви предложи кой - знае какви придобивки. В работата очаквайте словесни сблъсъци с други Близнаци или Деви.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, хипохондрията ви владее.хРазбираемо е до някъде, но с преувеличаване ще задълбочите и дребните си неразположения. Не си струва да хуквате по доктори или още по-лошо по баячки и гледачки. Въображението ви надхвърля реалността в пъти така, че оставете сериозните неща за вършене следващата седмица.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, от понеделник ще сте буквално залепени за огледалото. Имате потребност от собственото си одобрение, но често ще го бъркате със самолюбието. От едната крайност на личните възгледи, ще се хвърляте в другата - на чуждите. Ще работите обаче самостоятелно. Екип не ви се дава тези дни и това, че няма с кого да споделите ентусиазираните си идеи ще удря по самочувствието ви.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, личните и семейните отношения отново ще са приоритет. Със завидна грижовност ще решавате всички проблеми на близките си. Работата е важна за вас, но тези дни ще изоставите делата си. Правилно ще постъпите, защото така и така, нито вие ще чувате какво ви говорят, нито някой ще чува вас. Вечерите ще сте доста изтощени, но затова пък и с малко сън ще се възстановявате.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, започнете седмицата обичайно. Откъм документация и финансови операции няма да е успешна, но комуникация ще има. Не изпадайте в ораторство. Оставете и другата страна да се изкаже, изслушвайте. По въпроси, които не са от вашата компетентност не вземайте никакво отношение. Слушайте вътрешния си глас. От него ще зависи, каква точно позиция да заемете.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, не експериментирайте със себе си. Не се доверявайте на друго мнение, освен на вашето собствено. Имате шансове да подобрите нещата около себе си, но това ще зависи до известна степен от вашата емоционална нагласа. Минават ви мисли за смяна на работата, на местожителството. Съветвам ви да не го правите, преди доста да сте го обмислили.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, няма да ви е до работа. Ще ви е все едно какво става на работното място. Мечтателни и сърцати ще сте още от понеделник. Ще ви се иска да помагате на хората. Това е добре. Заемете се с благотворителност например, но не до стотинка. Имайте предвид, че това няма да е оценено, затова раздавайте умерено.

 

 

 

 

Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!kozirog

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ако сте обидили или наранили някого, сега е моментът да оправите нещата. Не само, че ще ви простят, но и заедно ще свършите доста работа. Честичко ще ви се иска да се усамотявате, да анализирате поведението си. Това да не ви плаши. Идват и такива времена на духовно очистване. Тези, които се занимават с изкуство ще са на висота.

 

 

vodoleiВодолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, разговорите ще текат гладко, работата ще върви. Мислите позитивно и ще бъдете възнаградени. Срещи с нови и интересни хора ще изпълват дните ви с надежда за бъдещето. Най интересното е, че Водолея не обича екипната работа, но точно сега едни от най-приятните мигове ще изживее с колектива.

 

 

 

 

Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!ribi

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, понеделникът ще ви покаже как ще върви седмицата. Не се напрягайте за нищо. Не се впускайте в нови и непознати за вас неща. Завидната ви интуиция ще ви води, а вие се опитвате да мислите логически. Едни ще ви говорят едно, други друго. Ще се чудите на кого да се доверите и това е само защото ще отказвате да слушате вътрешния си глас.