Валентина Радиева - Маренова е астролог - консултант, треньор по емоционална интелигентност и автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии

Валентина Радиева - Маренова е астролог - консултант, треньор по емоционална интелигентност и автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии

Астрологът Валентина Радиева - Маренова ще има свое събитие на сватбеното изложение "Grand Wedding Expo 2020". То ще събере топ специалисти от сватбения бранш на 25-ти и 26-ти януари в гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас. Добре дошли на тематичното изложение са всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Освен, че ще могат да видят разкошни предложения за декорации, булчински рокли, бижута и други моменти от подготовката и тържеството, те ще могат да почерпят ноу-хау от различни сватбени специалисти.

Валентина Радиева - Маренова е астролог - консултант, треньор по емоционална интелигентност и автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии. Изучава астрология от 2012 година към астроцентър "Урания", който е официален представител на Московската академия по астрология на Михаил Левин. Чрез звездната наука помага на хората да намерят своя път, да поемат по него в подходящия момент, познаят себе си и да бъдат щастливи.

"Реших да се включа в събитието, защото това е още една стъпка към целта, която съм поставила пред себе си, а именно - повече хора да се докоснат до астрологията и да разберат, че това е наука, която всъщност показва естествените природни цикли - и когато ги познаваме можем да бъдем в синхрон с тях, а това е още една стъпка към личното щастие, което е нормалното човешко състояние", сподели Валентина Радиева - Маренова.

"Ще представя пред бъдещите младоженци темата за избор на подходящ сватбен ден. Ще им дам препоръки и насоки, свързани с това кои дни са подходящи за това начинание. Бракът е всъщност договор, сключен между двама души и трябва да се разгледа именно от тази гледна точка. Кои са периодите през 2020 година, през които не бива да се подписват договори включително и брак; трябва ли да се съобразим с ретроградността на Меркурий, Венера и Марс при избора на сватбен ден? На тези и още въпроси ще отговоря на "Grand Wedding Expo 2020", допълва астрологът.

Интересът към астрологията расте прогресивно. Хората разбират, че не са отделени от Вселената и нейните цикли, а са част от този природен ритъм. Интернет и достъпът до всякакъв вид информация ни позволява да разширяваме знанията и мирогледа си. Все повече млади двойки се обръщат за съвет към мен като астролог, когато трябва да изберат ден за брак, секцио и пр.     

Всеки човек е роден с определени предразположености на характера, които са заложени в неговия хороскоп. Какви са очакванията му към партньора, към любовта и съвместното съжителство могат да се видят именно в индивидуалната рождена карта на човек. И ако партньорът не отговоря на тези очаквания се стига до неудовлетвореност, конфликти в брака и в крайна сметка до развод. Затова е изключително важно да знаем какви са нашите астрологични потенциали т.е. да познаваме себе си много добре, за да няма разочарования. За някои хора партньорството е материална стабилност, за други комуникация, за трети емоционална подкрепа – зависи как е поставено в хороскопа.  Добре е да знаем какво е важно за нас, за да сме в хармония с вътрешната си реалност.

"Астрологията е моето призвание, което превърнах в професия. Обичам да виждам блясъка в очите на хората, когато се докоснат до звездите и тогава разбирам смисъла на израза: „магията на звездното небе“. Смятам, че хората трябва да имат разбиране за своите силни и слаби страни, да знаят, че не всичко е предопределено и че имат силата да сбъдват живота си стига да действат с разум и воля. Ако успея да им обясня това и да ги вдъхновя, знам, че съм си свършила задачата. Това е моята мисия и именно това ми носи удовлетворение", допълва Валентина Радиева - Маренова.