Балъков: Очаквам динамичен мач с "Локомотив"

Не мисля, че може да се получи равенство. Това мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на пресконференция преди дербито с "Локомотив" /Сф/ от 10-ия кръг на "А" група на 18 октомври от 21 часа на стадион "Лазур".

Единствено Педро Маркес - Педриня е под въпрос за групата на черноморци заради здравословен проблем. Мениджърът е доволен от засилената конкуренция в атака с привличането на Муса Койта и Муйтис Лис. С трансферите на двамата "Черноморец" се надява да реши проблема с отбелязването на голове.

"Нападателите се стараят много в тренировките. Всъщност всички се представят добре в стремеж да получат шанс за изява. Удоволствие е да си затруднен в избора на 18-те за групата. Това е най-доброто за един треньор", коментира Балъков. Той няма да избързва с пускането на Лис като титуляр, докато не се адаптира напълно към обстановката, както беше и с Койта.

Мениджърът е наясно, че "Локомотив" /Сф/ разполага с много добри офанзивни футболисти. "Генков, Асамоа, Писаров и Атанасов са играчи, които винаги могат да направят беля на противника", посочи Балъков.

"Сигурен съм, че нашите привърженици ще ни подкрепят, както беше в предишните мачове. Помощта от трибуните е много важна за на/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/langs/en.js" type="text/javascript"> с. Отправям апел в понеделник на "Лазур" да дойдат и хора, които още не са идвали на стадиона. Надявам се на добра игра и най-вече на добър резултат, за да продължим доброто си представяне. Резултатът от директния двубой е много важен, защото и двата отбора имаме амбиции и реални шансове за челните места", констатира мениджърът на "Черноморец-Бургас".