Малкият Стефчо полага усилия заедно с рехабилитатор, за да проходи отново

Малкият Стефчо полага усилия заедно с рехабилитатор, за да проходи отново

Благотворителен турнир по футбол ще се проведе в подкрепа на 7-годишния Стефан. Турнирът се организира от спортен център "Диалог 359 Арена" - Бургас и езиков център "Words". Той е част от кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Стефчо от Бургас.

След катастрофа на 1-ви ноември 2022 г., той получи тежка травма на гръбначния стълб, вследствие на което изгуби чувствителност и движение от гърдите надолу.

Семейството на детето е направило консултации с лекари-специалисти, както в България, така и в чужбина. Според тях на този етап шансът за възстановяване на Стефан е само и единствено в интензивна и ежедневна рехабилитация в специализирана клиника. Такива могат да бъдат направени в Германия, Словакия и Израел, които разполагат с апаратура и специалисти, подходящи за състоянието на Стефан, които биха дали резултат.

Да помогнем на 7-годишния Стефан да проходи отново

На 25-ти февруари 2023 г. терените на спортен комплекс "Диалог 359 Арена" очакват всички желаещи да се включат в турнира. Таксата за участие е 100 лева на отбор.

Записването е до 23.02.2023 г. Според броя на участниците, ще бъде избрана и формата на турнира, като програма и подробности ще бъдат оповестени на 24.02.2023 г.

По време на провеждане на футболните срещи ще има разположени и кутии за дарения. Всеки ще може, според възможностите си, да пусне в тях парички.

Докато тече благотворителният турнир територията на спортен комплекс "Диалог Арена" е на разположение на всеки, който желае да предложи своите стоки, услуги и умения с цел събиране на повече средства за каузата – Стефчо отново да проходи.

Всеки, който иска да помогне на семейството на Стефан може да го направи като дари средства по сметка:

IBAN: BG54BPBI81704076504801

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: Ивелина Димитрова Златарова

Галерия