Zodii2

Zodii2

Близнаци - дайте шанс на новото да влезе в душата ви

Венера ще се намеси и ще се наблюдава охлаждане и недоверие у двойките. Периодът е благоприятен за решения на финансови въпроси, преговори, подписване на договори, решаване на спорни въпроси. В разговорите спазвайте дадената дума. Ако търсите работа, периода е двузначен. Едната от страните ще преразглежда условията и ще се отметне от обещанията си. Уреждайте делата си с чар.

 

 

 

 

През декември Овните да са сдържани, за да избегнат конфликти, Телците да не проявяват излишна смелост в приказките. Близнаците да не се набиват на очи пред началството. Раците да избягват необмислени действия и постъпки. Лъвовете да забравят за предразсъдъците си и да не слушат чуждото мнение. Девите да се оттеглят от делата си и да обърнат внимание на семейството. Везните ще постигнат хармония, само ако се променят вътрешно. Скорпионът ще се грижи за по-възрастни роднини. Стрелците да избягват съблазънта. Козирогъг да действа екипно, не сам. Водолеите да стоят настрана от авантюри. Ако са търпеливи и сдържат емоцията, Рибите ще увеличат приходите си.

 

 

Внимание, Венера влиза в ретроградност в Козирог! Периодът ще изисква от нас да загърбим света и да обръщаме внимание само на себе си. Ще имаме нужда от усамотяване. При двойките може да се наблюдава спад в любовните чувства, пререкания, неразбирателство. Уязвими ще са костите, ставите. Оставете важните неща за след новогодишните празници.

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 23-29.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, много знаци ще получите тези дни. Приемете ги като дар! Повечето от тях ще са със съдбоносен характер. Има тенденция към увеличаване на приходите или към подобряване на битовите ви условия. Разминаване с мнението на членовете на семейството ви също ще се наблюдава, но се заредете с празнично настроение и не го преживявайте толкова.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ - Внимавайте с алкохола по време на празниците.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, не се занимавайте с неща, които не са по вкуса ви. Не си струва да си разваляте настроението точно сега. В противен случай може да се стигне до кофликтни ситуации, което по Коледа е доста неразумно. С дълбоки и грижовни чувства посрещнете празниците. Има време да доказвате, колко волеви сте.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – За приготвянето на празничната трапеза, се съобразете с мнението на семейството.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, всички финансови операции да бъдат отложени. Колебливи и разсеяни сте и вероятността да объркате нещо важно е много голяма. Нараства апетитът ви към противоположия пол. Това е добре, защото ви се дава запознанство, което може да прерасне в нещо повече. Нещата, които не ви дават мира или ви тревожат по някакъв начин, изяснете точно сега - с колеги, приятели, роднини.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Разделете се със всичко старо, за да дадете шанс на новото да влезе в душата ви.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, бавно прекарайте времето си тази седмица. Не бързайте за нищо и за никъде. Наблегнете на неща свързани с образование, повишаване на квалификации. Чувствате се комфортно, а и имате дистатъчно време за това. Стойте настрана от недружелюбни хора, за да не влизате в безмислени спорове по празниците.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Има вероятност стари грешки да излязат наяве.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, мислете за стари работи. Пуснете ги да си отидат. Гледайте напред - Нова година нов късмет! Помирете се с любимите си хора. Умората ще си каже думата, но ще успеете да си починете и да започнете на чисто. Гости ще прииждат отвсякъде. Опитайте се да бъдете любезни.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Отървете се от комплексите от какъвто и да е характер.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, даже и и по празниците ви предстои работа. Ще довършвате преговори, разговори, документацията ще има нужда от подреждане. Близките ви и любимият човек ще се чувстват неловко около вас. Възможни са и недоразумения от криво разбрани думи.

 

 

 

СЪВЕТ – Не се стремете да създавате удобство само за вас.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, привлечете екип от отговорни хора, за да можете съвместно и по-леко да излезете от заплетените ситуации, които още повече се заплитат около вас. Домашните разправии също ще си кажат думата, още повече по празниците. Кореспонденцията и разговорите сведете до минимум.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Празнувайте в тесен кръг по възможност.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, очертава се пътуване за вас. Възможно да е от лично или професионално естество, но ще съумеете да съчетаете и двете. Венера ще ви прави подвластни на чуждото мнение и воля. Какво пък, това малко ще ви кротне. Обърнете внимание на здравето си също.

 

 

 

СЪВЕТ – Излезте с децата сред природата. Обърнете им внимание. Дълго няма да забравят това.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, усамотете се и анализирайте промените при вас. Доста почивни дни се задават, така че дано успеете да разберете, защо са ви дадени тези промени, с които не желаете да се примирите. Не водете разговори, не преговаряйте за каквото и да е. Има голяма вероятност от измама. Не пътувайте.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Простете обидите. Сега му е времето.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, нетипично за вас, ще ви се прииска да похарчите много повече, отколкото бихте могли по празниците. За добро е. Има тенденции да ви се представи възможност за благотворителност. Щедростта ви ще се помни дълго.

 

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Вечерите не оставайте сами, а в разговори споделяйте впечатленията си от всеки изминал ден.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, ще ви владее чувството, че не сте си на мястото. Интересни идеи ще ви хрумнат по празниците. Докато другите празнуват, възможно е вие да се заловите с ремонт у дома или преустройване. По този начин ще си направите много хубав подарък, само не харчете много.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Ако ще пътувате, нека да е на кратко разстояние.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, не се натоварвайте с чуждите проблеми и несгоди. Отпуснете се. Празници са. У дома с любимият човек са възможни търкания от рода - кой е по-, по-най. Не се увличайте и не намесвайте темата за пари точно тези дни. Контролирайте и здравето си.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не ви е време за пътешествия. Празнувайте у дома.