Zvezdi

Zvezdi

Близнаци - късметът е с вас. Скорпиони - търсете нови пътища

и здравето, точно поради факта, че с настъпването на есента организмът ни реагира и за съжаление понякога с видими белези - по кожата, ноктите, косата, очите.

 

 

 

Помнете - бързо хранене е равно на лошо храносмилане!

 

 

Октомри  ще е доста интересен месец с ретроградността на Меркурий и с Лунното затъмнение. Това ще засегне сферата на взаимоотношенията. Бъдете пестеливи на думи, за да не обидите някого и дълго да съжалявате. Контролирайте емоциите отново. Месецът е на преосмисляне, на време за усвояване на уроци, които сме пропуснали, време за поправяне на стари грешки, на връщане на дългове. Това трябва донякъде да ни радва за възможността да пробваме пак. Ще има проблеми с комуникацията, с транспорта. По възможност отложете пътуванията и купуването на техника. Не започвайте нова работа, не подписвайте важни договори - отложете ги за средата на следващия месец. Възможни са дежа вю-та.

 

 

 

През октомври Овните да не решават кадрови въпроси, Телците да заемат изчаквателна позиция, Близнаците ги чакат изненади, но да не се отпускат, а да посрещат предизвикателствата на съдбата. Раците да не губят чувството за мярка, за да не останат без пукната пара. Лъвовете да запазят мненията за себе си в противен случай думите ще се използват против тях. Девите да си останат последователни и решителни. Везните да не мятат гръм и мълнии, а да се щадят. Скорпионите не за пръв път ще бъдат поставени пред избор. Препоръчвам да изберат практическата изгода. Стрелците ще ги измъчват съмнения, породени от подсъзнателните им страхове. Козирозите да не привличат внимание към себе си, а тихичко да гонят целите си. Ако Водолеите имат планове, през октомври ще ги реализират. Ако нямат, да не бездействат и да мързелуват, а да се заемат със себе си. Рибите да не слушат, какво ще кажат хората, да не чуват подмятанията по техен адрес, за да не загубят нюха си, следствие на което грешките могат да следват една след друга.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 30.09-06.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, всички важни дела и въпроси прехвърлете за следващата, дори и за по-следващата седмица. Откажете се от всякаква публичност и изява, защото рискувате да промените мнението на околните за вас. Най-добре ще е да се отдръпнете и да избягвате всякакви противоречия, за да не се налага в неподходящ момент да се скривате.

 

 

СЪВЕТ - В края на седмицата неочаквана среща може да преобърне живота ви в положителен смисъл.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, раздразнени сте от предложения, идващи от близки и роднини. Точно обратното. Вслушайте се. Чувствата ви в момента са над логиката и там ви е грешката. С поведението си ще обострите отношенията си с всички, а само помислете струва ли си изобщо да се карате с някого.

 

 

СЪВЕТ - В петък Венера ще ви изправи пред предизвикателството за ново предложение за работа. Съветът ми е да не приемате.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, очаква ви поредната хубава седмица. Срещи с хубави хора ще изпълват дните ви. Късметът ще ви следва навсякъде. Задават сe и много положителни емоции и романтични вечери. Част от тези емоции споделете със семейството, близките. Помогнете им емоционално и финансово.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Колкото по-активни сте тези дни, толкова повече можете да разчитате и да сте сигурни, че следващите седмици ще преживеете по-леко стресовете.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, седмицата не е лоша за вас, стига да не се отдадете на мързел. Върнете дълговете, които отлагате. Няма за кога. Съдбата ще ви постави пред избор. Решението, което ще вземете ще промени живота ви на 50 процента. Тренирайте паметта си, за да не ви подведе във важен за вас момент. Не започвайте нови неща и не вземайте категорични решения.

 

 

 

СЪВЕТ – Отделете време и се погрижете за здравето си.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, реме за промени, повечето неочаквани, но пък желани. Средата на седмицата е страхотно начало за бизнесмените. Подем във всички направления. Очаквайте и нови запознанства, и бизнес, и романтични.

 

 

СЪВЕТ – Сетивата ви да са изострени. Има голяма вероятност да ви излъжат за нещо.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, имате страхотна възможност да преобърнете нещата в своя полза. От неочаквани събития ще останете просто възхитени. Налице е възможност старо приятелство да прерастне в любов. По никакъв начин не пречете на съдбата, иначе тя просто ще мине покрай вас без да ви докосне. Такива шансове се дават много рядко.

 

 

СЪВЕТ – Всяка информация запомняйте, записвайте. На по-късен етап ще ви е от полза.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, не се суетете около себе си. Обърнете внимание на семейството. Не забравяйте кои са най-важните хора за вас. Не отказвайте романтична вечер, но я направете в петък - вашият ден и завършекът ще е 100 процентов. Бъдете внимателни с документи. Не ги подхвърляйте насам-натам. Вероятността да забутате някои някъде и да не ги намерите е много голяма.

 

 

 

СЪВЕТ – Възможен е проблем със слуха. Не се притеснявайте, от налягането е.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, всичко, което е било приоритет в миналото и ви е помагало по някакъв начин, вече е морално остаряло. Трудно ще се пречупите, но се налага да търсите нови пътища. Знам, че няма да е лесно, предвид природата ви, но колкото по-скоро, толкова по-добре. Препоръчвам да се усамотите с любимият/та и в покой да решите накъде да вървите.

 

 

СЪВЕТ – Внимавайте при шофиране. Мислите ви се реят, да не направите някоя беля.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ще се решат въпроси с кариерата ви. Не стойте безучастно, за да станете наистина ненужни. Избягвате любовни романи на работното място и не мятайте погледи наляво - надясно. По-никакъв начин няма да ви се помогне, а ще тръгнете по нанадолнището. Реализирайте старите си планове активно и решително. Имате шансове, но много ще се люшкате между дали и или.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Ако оставите незавършени неща през седмицата, от другата нататък ще се сблъскате с много проблеми.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, очаква ви седмица на сюрпризите - приятни и отвратителни. Ще се оказвате в центъра на вниманието, което хич няма да ви допада. Сатурн ви дава методична работа, но Уран ви кара да се бунтувате. Проявявайте гъвкавост. Правете компромиси. В противен случай всичко планирано при вас ще се окаже напразен труд.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Събота е вашият ден, но специално тази седмица ви съветвам да разпускате в петък. Събота ви чакат задачки.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, в живота ви настъпват промени. "Погребани" чувства се възраждат. Движете се с тълпата. Не проявявайте инициативи точно тази седмица. Решете основните, главните си проблеми или нацяло скъсайте с тях. Изнервената обстановка, в която се оказвате напоследък ще обостри хронични болежки. Умората и изтощението може да премахнете с активен спорт.

 

 

СЪВЕТ - Всякаква авторитарност и налагане на мнение е забранена.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, толкова сте чувствителни напоследък, че тръгвате да отмъщавате. Спрете се. Ще обидите някого до такава степен, че дълго ще съжалявате. Средата на седмицата бъдете внимателни. Сто пъти обмислете ходовете, защото финансови загуби при вас са твърде вероятни. Освен това, откъм документация и подписване на такава се посъветвайте с вещо лице.

 

 

 

СЪВЕТ – Ако внимателно слушате и сте концентрирани, имате рядката възможност да четете между редовете.