Hor5

Hor5

Близнаци - отворяте нова страница

хармонията помежду си. Всички ще посрещат гости и приятели и ще заздравяват взаимоотношения.

Особеното на септември е пълнолунието на 9.09 и Меркурий в Скорпион, в края на месеца, който ни предупреждава да сдържаме емоции и в никакъв случай нито да провокираме, нито да влизаме в конфликти. Затова всичко набелязано като цел, свършете до 20 септември, като два дни преди и след пълнолунието не започвайте нови неща.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 15-21.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, необходимостта от общуване при вас нараства. Владеят ви амбиции, на които не можете да устоите. Лошо няма, но не чакайте да ви забележат, а действайте. Ако инструментите, които ползвате за достигане на целите си са законови и не вредят на никого ще успеете. У дома обаче очаквайте непланирани разходи, които ще доведат до спорове, защо не са планирани по-рано.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, до сряда ще се чувствате много добре и свършете важното. След това изтощение и вялост ще ви завладеят, от което идва и разсеяността. Немалко шансове за успех ви се дават, така че дните ви са хубави. Не ви препоръчвам да започвате нови проекти. Ще зависят от вас, а не са дообмислени към момента. От тук рискът да загубите партньорства се увеличава. У дома я карайте кротко, без експерименти.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, като че ли ще отворите нова страница в живота си. Оптимистична нагласа, любов към живота и всякакви такива чувства ще се забелязват у вас. Не забравяйте обаче и за миг, че имате задължения. Чувството за независимост може да ви измени и да си създадете сами проблеми. Планирайте задачките и работни, и семейни отрано, за да не се налага да търсите решения в последния момент.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, проблем със съня ще се наблюдава при вас. Парадоксът е, че ще се чувствате бодри тези дни. В офиса спазвайте правилата за безопасност. У дома внимавайте с огън и елекроуреди. Всякакви проблеми в бизнеса или у дома ще се разрешават сами, или поне няма да се изисква от вас разрешаването им. Неочаквани гости или обаждане много ще ви зарадват.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще ви е нужна цялата деликатност и възпитание, на която сте способни. Дните ви носят агресия, така че препоръчвам дистанция. Дребните проблемчета могат да се превърнат в големи, ако не им обърнете внимание. Сдържайте емоцията и затворете портфейла си, за да не похарчите всичко с цел терапия. Доста напрежение ще премине през вас, но не унивайте.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, бъдете готови за неочаквано пътуване със служебна цел. Не отказвайте, ще ви донесе много успешни запознанства и бъдещи връзки. Спазвайте всички правила за безопасност и при пътуване, и в офиса. Не изключвам техника да излезе извън строя най-неочаквано. Погрижете се за близките си. Организирайте им развлечения, за да подобрите семейната среда.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, хрумват ви оригинални идеи и нестандартно мислене. Това донякъде ще ви помага да излизате от заплетени ситуации, но обкръжението ви или началството ще ви притискат да се съобразявате с техните решения. На моменти ще се чувствате като във вакуум. Помнете, че само с компромиси от ваша страна ще успеете. У дома се очертават разходи по децата.

 

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, не правете планове. Дните сами ще си покажат, с какво да се заемете. Здравето ви не е на висота и затова поспрете. Ще ви се струва, че всичко е замряло около вас, но не е така. Планирайте разходите до стотинка. И при вас се очертават разходи, с които трудно ще се справите. На помощ обаче идват роднини в най-подходящия момент. Пазете се от травми.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, материални и финансови въпроси ще ви занимават цялата седмица. Или много харчите, или недостатъчно получавате, но все не ви достигат. Стрелци, които работят във финансовата сфера ще преправят бюджет и там. Спешни пътувания, свързани пак с материални въпроси ще ви натоварят още повече. Ако не режете от дъно, ще се заплетете и ще настане безпорядък, който трудно ще оправите.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, изненадващо даже и за вас, съдбата ще ви срещне с видни и авторитетни хора, които ще ви помогнат в кариерното развитие. Като, че ли ще се разпознаете един друг. Не забравяйте да се отблагодарите подобаващо, защото даром нищо няма. Финансовото ви положение на пръв поглед е стабилно, но се впускате в авантюристично харчене и проблемите ще започнат в края на седмицата. Ако пътувате, нека е на кратко разстояние.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, на пръв поглед атмосферата около вас е спокойна, но в душата ви нещо трепти. Очаквате и вие не знаете точно какво. Бъдете наблюдателни и прозорливи, и ще видите това, което останалите не виждат. По този начин ще избегнете и куп несгоди, най-вече на работното място. Вкъщи и вие се подгответе за малко повече от предвидените разходи, но заеми не вземайте. Трудно ще ги върнете в срок.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, отново или са ги обградили,или те самите са се доверили на неправилните хора. Ще чуете думите си от чужди уста, но уроците са за това, за да се усвояват. Здравето все още ви е крехко и ако към това прибавите нервност, съвсем ще се довършите. Съпреживявате чуждите проблеми, а загърбвате своите и на близките си. Ограничете и се дистанцирайте от външни хора.