Hor2015

Hor2015

Близнаци - желанията ви ще се изпълняват

Девите ще се справят с новите си задължения от раз. Никакви безпокойства не бива да имат относно задълженията им. Везните трудно ще разделят личното от професионалното. Още в началото трябва да въведат строг ред и да го следват. Скорпионите да работят върху себе си. Да тренират издръжливост и търпение. В противен случай, март ще си поиграе с тях на нервички. Юпитер ще притиска Стрелците, ще ги направи по-послушни, по-организирани. Само не бъдете наивни. На Козирозите ще се налага да помагат на близки и роднини. Това ще отнема почти цялото им време. Самоуверени ще се Водолеите. Проблемите ще посрещат с насмешка и това е тяхното спасение. На Рибите се дава много сила и енергия. Ако не съумеете да я употребите, жалко, ще се обърне против вас.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 23-29.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

 

Дребните пречки да не ви спъват. Заложете на големите неща. Стари познанства може да излязат от живота ви. Случва се, за да отворят място на новите, които ще играят ключова роля в живота ви оттук нататък. При самотните може да се окаже, че е човекът за цял живот, при семейните - делови партньор или просто позитивен човек.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Много показателна седмица за Телците. Всички незавършени проекти, ще се завършат, нещата, които напоследък куцаха, ще тръгнат в правилната посока. Идеален период да оцените важните хора в живота ви и да скъсате с всички ненужни. Паралелно нови задачи ще изникват, не ги оставяйте, а разрешавайте, докато са "топли".

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Седмица ви е като на "милион и едно желания". Хубавото е, че ще ще ви се изпълняват. Най-важното е да сте едно цяло, а не двойка близнаци поотделно. Идват нови предложения, не са от лесните, но съветвам да приемете. Така ще излезете от цялата застоялост напоследък и ще разширите мирогледа си. Не забравяйте да благодарите на всички, които ви помагат.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Не залитайте в сфери, от които нямате понятие. Не търсете съветите на гледачки и баячки. Изчистете си главата от натрапчиви, подтискащи мисли. Физическата активност ще ви е от полза или градинарство, всичко, което изисква физическо натоварване. Имате нужда и от свеж въздух, и в истинсия, и в преносния смисъл. Хранителен режим също ви е препоръчителен.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Реализирането на ваш проект ще сложи нова усмивка на лицето ви. Подобряване на статуса също ще подобри настроението ви. Не забравяйте кой ви е помогнал и върнете жеста или дълга. Толкова енергия, мисъл и заряд отдавна не сте имали. Не отказвайте допълнителна работа, която по-нататък може да се окаже основна дейност. У дома ще устройвате истински празници.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Нахъсали сте се да покажете, че сте най-добрите. Ще успеете, само, ако не действате надменно. Дните ви са силни, имате инструменти, с които да преобърнете всичко във ваша полза. Кариерата към която се стремите, ще ви бъде дадена, но това няма да ви направи по-щастливи, защото в личен план нещата са съвсем в другата посока. Като че ли част от вас емоционално ще остане зависима за дълъг период от време.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Задължително почивайте тази седмица. Ако нямате възможност за отпуск, просто не отдавайте голямо значение на работата. Това не е съвет, а ви е наложено. В чисто духовен план сте опустошени напоследък. Разгледайте афишите и тръгвайте на кино, театър, изложба, на места, където творческият ви заряд да се повиши. Едва след това ще сте работоспособни. У дома следва да се оттеглите и от домакинските задължения и да прегърнете книгата.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Скорпионите ще разделя на две групи. Едните ще влизат в пререкания с колеги и партньори от това, че се месят в работата им, другите ще преправят финансови разчети и ще закърпват бюджет. Трудности и спънки ще бавят целият процес. Бъдете по-търпеливи. Едва ли ще успеете за 5 работни дни да се справите. Инвестиции в съмнителни и непроверени проекти не правете.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Потопени в мечтите си, не усещате как всичко около вас се променя. В главата ви са пътешествия, романтични срещи и съвършени хора. В четвъртък-петък ще ви се проясни и дано не е късно да успеете да излезете от ситуации. Оправдаването няма да ви помогне, по-скоро се опитайте да запазите взаимоотношенията си на работното място, респективно да опазите репутацията си. В личен план също бленувате.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Настъпили сте някого по болното място,или е дошло време на "приятелите" ви да покажат истинската си същност. Ще ви заболи повече от всеки друг път. Завист, злоба, некоректност, всичко накуп ще се изправи пред очите ви. Жилави сте по природа и не се предавайте. Изпитанията идват при вас, защото само вие можете да се справите с тях. Силни сте, трудно ще ви огънат, но раните ще останат. В личен план имате рамо, на което да се облегнете.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Новини и нови хора ще внесат оживление при Водолеите. С радост ще си бъбрите с тях на всякакви теми. С удоволствие ще минават дните ви и на работното място, и у дома. Променяте нещо у себе си-стил или изказ и това се забелязва и ви издига едно стъпало нагоре. Тези, които се занимават с нови технологии или вид творчество нека да покажат шедьоврите си тази седмица.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Поуморени се чувствате на работа, а у дома изоставени. Ниска е енергията ви и ви препоръчвам да сте наблюдатели, а не говорители. Стойте настрана от агресивни хора, които им предстои презареждане, а вие нямате какво да им дадете. Дните ви са на "построяване" на планове, които ще реализирате най-рано през април.