NovoPani4arevo1

NovoPani4arevo1

БСП донесе помощи за бедстващи в Ново Паничарево в листата на "БСП - лява България" Атанас Зафиров, както и кандидатът за депутат Димитър Гочев направиха дарителска акция за пострадалите при пороя в селото. Към нея с парична сума се включи и водачът на листата Петър Кънев, както и третият в листата Пенко Атанасов, коалиционният партньор Емил Георгиев. Парите дариха на най-пострадалото семейство в селото Ненкови, чиято къща е в непосредствена близост до реката. Водата не  е пожалила домът им. Бетонната ограда е срината със земята, а в къщата нивото на водата е стигнала три метра. 60-годишнатаNovoPani4arevo2 Пенка със сълзи на очи разказа за кошмарната нощ и благодари на кандидатите за депутати от БСП - лява България за жеста към нея и семейството й. Освен пари, Пенка получи хладилник, топли дрехи и спално бельо.

Стоянка Йорданова беше другата зарадвана от вниманието и щедростта на кандидатите за депутати от "БСП - лява България". Жената не спираше да плаче през цялото време и да благодари за този хуманен жест. Кандидатът за депутат Атанас Зафиров дари памперси, топли дрехи, завивки, детски дрешки и играчки на Стоянка и внучето й.

"Искрено благодаря и нека Господ Ви помогне на изборите", с тия думи жената изпрати Зафиров.

Дарение получи и 82-годишната Милка Христова, която се оказа ,че има и рожден ден. Руска Янакиева и Добра Лангидова  също получиха  топли завивки и чаршафи от кандидатите за депутати от "БСП - лява България".

Дарителската акция на партията продължава. Така още веднъж тя доказва, че  действително  води социална политика и е съпричастна с болката на хората.