DSC_8267

DSC_8267

БСП: Подведохме партньори за атентата в Бургас

в изказването на британския премиер Дейвид Камерън". Това заяви днес в Бургас депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков. Според него, по темата с терористичния акт са се изказали всички, но не и тези, които трябва да го направят - ДАНС (Държавна агенция "Национална сигурност"), агенцията, която се бори с тероризма.

"Арабски хакери са хакнали сайта на Министерството на външните работи днес. Направо ни казаха: "Добре дошли в реалността". БСП никога не е защитавала "Хизбула". Това, което се случва сега е прецедент - да изнесеш информация за извършителя без да е завършило разследването", допълни Румен Петков. Според него ситуацията в страната не е добра и трябва да се вземат допълнителни мерки за сигурност по летищата и основните пътни артерии. "Поставени сме в деликатна ситуация. И е крайно време да бъде изслушано ръководството на ДАНС", каза още Румен Петков.

Два часа преди него, депутатът от ГЕРБ д-р Галина Милева каза, че необходимите мерки за повишаване на сигурността са взети още след атентата миналото лято и не се налата да се вземат други спешни мерки.

Снимка Архив Chernomorie-bg.com