Иконата е дарена от храм Света Троица на КОЦ - Бургас

Иконата е дарена от храм Света Троица на КОЦ - Бургас

Православен храм "Света Троица" дари осветена икона на Исус Христос – Вседържител на бургаския Комплексен онкологичен център. Иконата закриля всички християни, помага за здраве, за успех в работата, за вземане на правилни решения в безизходидица, за любов към Бога и ближния, помага при страхова невроза, за духовна честота и опрощение и помощ на болни за оздравяване.

"Даряваме иконата на Комплексен онкологичен център - Бургас, защото те се борят с най-сложните случаи. Разбира се, тя е послание към всички лекари и медицински сестри, санитари, към всички пациенти. С благодарност, за куража, за професионализма и отговорността да ни лекуват и да се грижат за нас денонощно!... И така, както ние имаме упование на Вас, така и Вие да имате вярата и чувството, че "Исус Христос - Вседържител" Ви закриля", каза служители от храма като дариха иконата.

В благодарствените си думи, проф. д-р Христо Бозов - управител на КОЦ - Бургас, сподели, че приема този жест, като символ и послание за "съпричастието и социалната отговорност към медиците и пациентите на КОЦ - Бургас".