Директорът на СУ Иван Вазов Виктор Григоров връчи златен медал на Ариф Ариф. Снимки Черноморие-бг

Директорът на СУ Иван Вазов Виктор Григоров връчи златен медал на Ариф Ариф. Снимки Черноморие-бг

Бургаското училище СУ "Иван Вазов" изпрати абитуриентите от "Випуск'2020". На церемония в двора на гимназията бяха връчени дипломите на завършващите тази година зрелостници. Имаше и отличени. Иван - Александър получи сребърна значка с лика на патрона на гимназията - Иван Вазов. Той завършва образованието си без нито едно неизвинено отсъствие по време на обучението си. Сийка Радева получи грамота за много добрия си успех по време на обучението, както и сребърна значка. Янислав Симеон също е сред отличениета за много добрия си успех. Той получи и сребърна значка. Недислава Маринова е ученичката с най-добрите оценки от държавните зрелостни изпити.

Със златен медал бе отличен знаменосецът випуска Ариф Ариф, който е и сред най-активните ученици, носител на редица награди от национални и областни конкурси.

Сред абитуриентите има и студентка. Това е Яна Ангелова, която вече е приета за учи екология в бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров". За доброто си представяне на различни форуми тя получи сребърна значка.

Учениците бяха поздравени от директора на СУ "Иван Вазов" Виктор Григоров, който им връчи и дипломите за завършване на средното образование.

Галерия