Частните охранители почитат днес закрилника си - свети Мина - воин, пазител

и покровител на семейството.

 

Датата е избрана и за празник на охранителите.

 

В тази връзка Петко Иванов - управител на "3С СОТ Бургас" ООД поздравява своите колеги от цялата страна.

До Ръководството на НАФТСО

До всички колеги

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПЕТКО ИВАНОВ УПРАВИТЕЛ НА "3С СОТ БУРГАС" ООД

За мене е особена чест и удоволствие да поздравя от свое име и от името на „3С СОТ БУРГАС” ООД всички колеги по случай професионалния празник на българския охранител 11 ноември – деня на християнския светец и войн-пазител на семейството Св. Мина.

Макар и с кратка история, честването на днешния ден е прекрасен повод да направим равносметка за изминатия от частния охранителен бизнес път, който без съмнение е извървян с чест и достойнство от всички нас. Постигнатите през годините резултати и успехи са основание за заслужено самочувствие и гордост, защото днес частната охранителна дейност зае полагащото й се място в противодействието срещу престъпността, укрепването на обществения ред и сигурност в страната, както и най-важното – опазване на имуществото на гражданите.

Споделям разбирането, че работата на хилядите охранители е не само изключително отговорна, но и натоварена с пределно много очаквания. Затова съм убеден, че дължим на българския охранител повече от декларирана съпричастност и признание за неговата всеотдайност и висок професионализъм.

Ползвам се от празничния повод, за да благодаря на всички служители на „3С СОТ БУРГАС” ООД за показаните високи качества, всеотдайно отношение и доблестно изпълнение на поставяните задачи. Благодаря Ви, че запазихте авторитета на фирмата, независимо от трудите условия, в които нерядко тя осъществяваше своята дейност.

Още веднъж уважаеми колеги и охранители, Честит празник! Пожелавам на Вас и семействата ви крепко здраве, висок дух и енергия във всеотдайната Ви работа и нека Св. Мина бди над всички нас!