Черноморци покриват тестове, всички са във форма новия старши треньор Антон Велков, за да е наясно с моментната физическо състояние на всеки един от подопечните си.

 

Играчите се качиха и на кантара, който показа, че всички са в оптимално тегло. Нито един не е прекалил с кулинарните изкушения по празниците и е изпълнявал стриктно индивидуалните програми за поддържане на форма, които бяха раздадени на футболистите преди излизането им в зимна ваканция.

Черноморци ще се готвят в домашни условия до 20 януари, когато заминават на десетдневен лагер в Поморие. Лагерът ще завърши с две контроли срещу втородивизионни отбори. На 29 януари съперник на "акулите" ще бъде "Добруджа", а на 30-и – "Светкавица".

От 2 до 14 февруари третите в есенното класиране на "А" група заминават на лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграят 4 контроли. На 5 февруари ще се играе спарингът с "Винтертур" /Швц/, а на 11-и – с "Бран" /Нор/. За планираните още две проверки на 7 и 9 февруари противниците ще се уточнят до дни.