Police3

Police3

Четири катастрофи в Бургас през уикенда

"Дачия Логан" с бургаска регистация, с водач 54-годишния П.К. от Елхово и 64-годишната пешеходка И.Г. от Бургас. От ПТП в МБАЛ - Бургас е откарана пешеходката, която е прегледана и освободена за домашно лечение с контузия на гръден кош-без опасност за живота. Причините за катастрофата са неспазване на предимството на пешеходеца на пешеходна пътека.

На 3-ти декември около 18.40 ч. на улица "Захари Стоянов" срещу магазин "Лидъл" настъпва пътен инцидент между: неизвестно возило и 70-годишния пешеходец С.А. от Бургас. От удара в МБАЛ - Бургас е отведен пешеходеца, който е прегледан и настанен в отделение "Ортопедия" с диагноза: фрактура на дясна мишница и предмишница - без опасност за живота. Причините за катастрофаса са неспазване на предимство на пешеходна пътека от страна на водача на колата.

След проведените оперативно- издирвателни мероприятия във връзка с ПТП е установен автомобила – "Форд Мондео" с бургаска регистрация, управляван от 48-годишния И.И. от Бургас. Работата по случая продължава.

На 1 км. от село Черни връх посока Бургас в завой настъпва самостоятелна катастрофа с участието на "Алфа Ромео" 147 с бургаска регистрация, управляван от 25-годишния А.А. от село Черни връх. От катастрофата е пострадал водача на лекия автомобил, който е настанен в МБАЛ-Бургас за лечение с комоцио, без опасност за живота. Причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост при навлизане в завой изгубва контрол върху управлението на автомобила, който се преобръща самостоятелно извън пътното платно. Щети за около 1000 лева.