Даниела Божинова е втора в листата с кандидати за съветници от коалиция Демократична България - Обединение. Снимки Лина Главинова

Даниела Божинова е втора в листата с кандидати за съветници от коалиция Демократична България - Обединение. Снимки Лина Главинова

Трябва да има промяна в бъдещия Общински съвет. Ние сме алтернативата за това, каза Даниела Божинова - втора в листата с кандидати за общински съветници от коалиция "Демократична България - Обединение ("Да, България", ДСБ, Зелено движение). Тя се занимава активно с екология, има активна гражданска позиция, инициирала е няколко кампании. Тя беше в основана за създаване на Инициативат комитет, който събираше подписи с искане за въвеждане на райони и пряко избиране на районни кметове в Бургас. Тя е един от създателите и за известно време и председател на Зелено движение, кото сега участва на местните избори в Бургас като част от коалиция "Демократична България - Обединение".

Даниела Божинова избра и нестандартен начин да представи петте дами от Зелено движение, които са кандидати за общински съветници от листата. Тя покани бургазлии на стендъп комедия с участието на Деница Кючукова, която е и кандат за съветник от квотата на движението. Останалите представителки на Зелено движение в листата са - Радостина Ценова, Евгения Ненова, Койна Ванишева.

На събитието присъстваха и други кандидати за съветници от листата на коалицията - Румен Велев, Митко Иванов, Киро Проданов.

Час и половина уважилите поканата на Даниела Божинова се забавляваха с невероятната актьорска игра на Деница Кючукова. Бургазлийката избра да разсмива публиката с представлението си за домакинята. Зрителите подкрепяха стендъп актрисата вдигайки табели с номер 66. Това е номерът, с който коалиция "Демократична България - Обединение" участва в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Галерия