Вокалното трио стяга куфарите за първото си турне в Канада. Снимка Архив Черноморие-бг

Вокалното трио стяга куфарите за първото си турне в Канада. Снимка Архив Черноморие-бг

Бургаското музикално трио "Deja vu" празнуват 2 години с дебютен албум и турне в Канада. Зад създаването на триото стои журналистът и продуцент Веселин Пренеров. Той събира заедно Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, които вече две години радват с музиката и изпълненията си своите почитатели.

Дебютният албум на групата е озаглавен "Път към върха", а неговата премиера е планирана за 1-ви май, сряда, от 17:30 часа на откритата сцена на експозиционен център "Флора". Промоцията е в рамките на съпътвстващата програма на Националната изложба за цветя "Флора".

Албумът на триото - "Път към върха" включва 15 песни. Осем от тях са български популярни и авторски песни, а седем са кавъри на световни поп и рок хитове. Сред авторите на текстовете на песните са - Евтим Евтимов, Костадин Филипов, Яна Вълчева и Георги Начев. Аранжиментите са на Руслан Карагьозов, Алекс Нушев и Светослав Лобошки, музиката е на Тончо Русев, Зорница Попова, Светослав Лобошки, както и на Мирослав Станчев..

Първият самостоятелен албум на триото се реализира с финансовата подкрепа на Община Бургас.

1. IlMondo - cover

2. "Нещо невероятно"

3. "Buleria"

4. "Всичко е музика"

5. "Смесени сигнали"

6. "RiseLike a Phoenix"

7. "Обич за обич"

8. "I m StillStanding"

9. "Този вид любов"

10. "Saraperchetiamo"

11. "YouRiseMe Up"

12. "Лале ли си, зюмбюл ли си"

13. "GrandeAmore"

14. "Любовта не е игра"

15. "Път към върха"

Броени дни след премиерата на албума, на 10-ти май "Deja vu" заминава за 20-дневно турне в Канада. To включва осемте най-големи града в - Торонто, Монреал, Отава, Ванкувър, Калгари, Квебек, Ниагара, Киченър. Поканата за турнето идва от българската общност, която живее в Канада!