Hor2015

Hor2015

Деви - думите ви стават хапливи

по вкуса. Препоръчвам ви да се научите да давате, а не само да получавате. Близнаците ще търсят и ще дават съвети. Търсете ги у близките си. Само пред тях се разкривайте. До 20-ти януари ще ви е що-годе спокойно, но след това ще сте без спирачка. Ще дейставе екстремално, даже опасно за вас самите. Има вероятност и техниката ви да излезе извън строя. Раците имат големи шансове за успех. Творците може да издадат книга, спортистите да завоюват медал. Венера ще затопли взаимоотношенията и ще внесе нова доза романтика. Ако сте си наумили да сменяте работата, отложете за февруари. Лъвовете ще помагат без ентусиазъм, на моменти с раздразнение, но това се очаква от вас целия януари. Съдбата след това ще ви се отблагодари за стореното. Юпитер е във вашия знак, а това си е голямото щастие. Вероятността от печалба от тото е с голям процент. Ако спрете да анализирате непрекъснато, мили Деви, имате невероятна възможност да преобърнете живота си още януари към по-добро. Много възможности ще ви се отворят, необходимо е да рискувате. Благодарение на Луната, запознанство с нов, влиятелен човек ще ви помогне финансово. Също като Лъвовете, Юпитер подава ръка на Везните. Не се обръщайте назад, не премисляйте какво и как е било в миналото. Горе главата, всичко хубаво тепърва ви престои. Не се бойте от странните събития около вас, те няма да ви докоснат изобщо. Късмет ще имат само смелите и неуморни Скорпиони. Не обръщайте внимание кой и за какво ви критикува. Преминете, като боец през всички и ще сте победители. Много от знаците ще идват в съня ви, така че ви се дава свише. Стрелците ще мислят как да подобрят външен вид, работно място, дом. Не се разсейвайте и не губете творческия заряд, който е у вас от миналата година. Ако се отпуснете, лошите мисли ще се върнат в главата ви на секундата. След 10-ти януари, среща с чужденци ще стане съдбоносна за вас. Козирозите да се готвят от още от първия работен ден за действие. Думата умора, просто я забравете. От декември имате доста неща на ход, сега ще се доразвия. Расте и авторитета ви. Януари е съдбоносен за цялата ви година напред. Водолеи няма смисъл да се доказвате, то си е видно. Не хабете чиста енергия в дребни неща. Започвайте да мислите мащабно за промени. Лошото е, че все ще искате да сте в центъра на вниманието, да ви забележат и това ще обърква деловата ви програма. Недоволни сте от външния си вид, ами променете го. Рибите, ако ще купуват или продават имот да го направят до 21-ви януари. Месецът е спокоен, стига да не се възгордеете от вниманието, което получавате. Ще продължите да пътувате, на близо и далеч. След 21-ви януари, умората ще си каже думата, затова всичко важно за вас свършете до средата на януари.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 19-25.01, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Марс няма да ви пощади и тази седмица Овни. В работен план имате силата да се справите с конкуренцията, но в личен - предстои буря, която ви препоръчвам от рано да овладеете. Самотните отиват към раздяла, семейните - получават разочарование от партньора. Наложете си спокойствие. Трудно ще е, но само разума ще ви помогне да излезете невредими от създалата се ситуация.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Сякаш чудеса стават около вас. Ако бяхте повярвали в тях предходните дни, щяха да се случат и по-рано. Това ви обърква и започват въпросите - Как и накъде? Поставете картите на масата. Вижте плюсовете и минусите и направете цялостен план за годината. Сега е времето не за равносметка, а за пренареждане на приоритети. Не се страхувайте, дори да се наложи живота ви да се преобърне наопаки, за ваше добро е.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Наперено започвате седмицата. За вас добре, но за околните никак. Овладейте егото. Странно ще говорите и ще се държите. За две крайности може да се говори при вас  или ще обиждате с поведението, или ще протягате ръка на неможещите. Едно е сигурно обаче, че непрекъснато ще виждате само недостатъците на хората около вас. Смирете се.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Успех при търговците Раци. Дали ще е печалба на дребно или крупен бизнес, сделките ще ви са печеливши. Бизнесмените да се пробват на валутната борса. При тях има наченки на партньорство с чужденци. Останалите, каквото и да купуват, продават или препродават - също ще спечелят. В личен план сте удовлетворени, само защото джобът ви е пълен.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

Седмицата ви е на две половини. През първата - поставяйте дългосрочни планове и проекти. Обсъдете ги с партньорите и веднага ги подпишете. Втората половина започвайте да учите новостите, които ви предстоят. В личен план ще постъпвате кардинално, като изясните взаимоотношенията си. Лесно ще намерите подходящите думи и в професионален, и в личен план.

 

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

Ще се чувствате като в затворена стая с четири остри ъгъла. Много такт и мисъл ще ви трябват, за да излезете оттам. По принцип сте предубедени, а сега това качество най-много ще ви помага, така че активирайте го. Трудно, но ще заобиколите тези ъгли и ще свършите работата си. В романтично отношение Меркурий започва да ви се меси и думите ви стават хапливи.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

До сряда подпишете всички важни документи и структурирайте бъдещите си планове за два месеца напред. Ще имате възможности, стига да не сте лениви и да ги отложите. От четвъртък нататък едни от вас ги чакат творчески изяви на сцената, други - също творчески, но в строителство,в създаване. Внимавайте с парични сделки и операции. Времето съвсем не е подходящо за покупки. Свободните средства заделете за по-късен етап, когато ще се отвори възможност за нови перспективи.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Изследователската дейност при Скорпионите продължава и резултатите са почти видни. Има още за довършване и го направете до сряда задължително. Ще ви се заплати подобаващо, но не бива да забравяте хората, които също допринесоха за вашия успех и да им се отблагодарите подобаващо. На ръководството не гледайте отвисоко, за да не заплатите с негативи за гордостта си.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Зелен светофар имате за всякакви дела и документи. Като че ли не шесто, а седмо чувство притежавате и то ви води. Ще създадете нови и неочаквани връзки, но не се лакомете да ги скрепяте с договор. Успеете ли да ги задържите, те сами ще ви предложат договорите си. Ако имате планове за нов самостоятелен бизнес, започвайте да го обмисляте по-сериозно и средата на февруари го почвайте.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

Вземате се много насериозно и кроите смели планове в кариераното си развитие. Давайте по-кротко, че Сатурн това и чака. Няма да се сетите как и откъде ще ви стопира. Премахнете мислите си за власт и управление на всяка цена. Нищо не става насила още повече в Меркуриево време. Имате да учите и не отлагайте. Чак тогава ще бъдете възнаградени.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Реално и нереално,желания и действителност ще се преплитат при Водолеите. Опитвате сякаш да се намерите или пък си се представяте някак други. Силно изявено е желанието ви за външна промяна, за нов чисто личен имидж. Това можете да го направите веднага в студиата за разкрасяване, но за остналото ще е нужно да си събере ума. Последователност - това е думата за вас сега.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

До сряда някак сте спокойни. След това менящите се непрекъснато обстоятелство ще ви изнервят. Подгответе се. Ситуацията ще е променлива до средата на февруари. Бъдете предпазливи в използването на всякакъв вид техника. Пазете се от пожари. Не си изливайте лошото настроение върху близките, за да не си образувате сами конфликта, заради дреболии.