Hor2015-2

Hor2015-2

Деви - идва седмица за емоционален контрол

Не успеете ли обаче да я канализирате, ще се превърне в отрицателна и ще повлияе на здравето ви. Това ще се усети преди Лунното затъмнение, което е на 28-ми септември.

Общи неразположения, съчетани с главоболие не бива да ви притесняват. Това означава, че последните 5-6 месеца сте натрупали доста негативи. Изчистете мислите си, подредете желанията си, отървете се от страховете си!

Успешна седмица на всички!

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 14-20.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Седмицата ще премине под натиск и вътрешно напрежение. Колкото повече опитвате да достигнете целта си, толкова по-голяма съпротивление очаквайте. Неприятни новини или срещи с хора, също толкова неприятни ще променят ходовете ви в движение. Съжаления и разочарования ще ви съпъстват почти всеки ден. Най-важното е да не не изменяте на себе си.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Въпреки всички обстоятелства, седмицата ви ще една от добрите. Доста професионални въпроси ще решите, даже и да не сте се надявали на това. Материалното ви положение е стабилно и върви към подобрение. Не разчитайте на стари лаври, а правете планове. При вас също разочарование от старо приятелство. Контролирайте емоциите си.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

На фона на всичко и напук на всички, съдбата ви се усмихва. Вялостта ще премине, ще се мобилизирате и съсредоточите. Търсете съмишленици, благодетелите сами ще дойдат при вас. Помага ви се, но не забравяйте да върнете услугата. След сряда, ще сте на кръстопът при вземане на важно решение. Следете знаците и сънищата си и ще ви се даде правилният ход.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Дайте си оценка, какво става не само около вас, но и с вас. Животът е сцена и всеки си играе ролята. Не бива да имате претенции за главната. Доста нерешени проблеми ще изскочат изведнъж и ще ви объркат главата. Един по един ги разрешавайте, не ги избягвайте отново. Длъжни сте да промените нещо с цел подобряване на материалното ви положение.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Периодът ви не е за активност и доказване. В никакъв случай не предизвиквайте обстоятелствата, само и само да изпъкнете, напротив ефектът ще е обратен. Доста недоброжелатели се навъртат около вас и ако не послушате съвета ми, победителите ще бъдат те. Някой няма да удържи на думата си, дали е от професионалното ви оббкръжение или от личния ви живот, съдбата ще покаже. Новите запознанства и партньорства също няма да донесат очакваните дивиденти.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите ще разделя на две - дами и мъже. Мъжете се опитват да използват слабостта на останалите и да се порявят, но не ги съветвам. По-скоро рутинно да премине седмицата и под емоционален контрол. Не е време за дискусии в професионално направление. При дамите идват новини от личен характер, които ще ги обезпокоят. Нови запознанства или срещи ще търпят провал.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

При Везните е до сряда и след това. До сряда ще сте на гребена на вълната. Отвсякъде ви се дава и ще се възползвате максимално. Ще закрепите позиции. След сряда следват оправдания и бягство от реалността. Чувствате се неразбрани и препоръчвам да смените тактиката. Дипломацията ви е оръжие, така че използвайте го.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

В личен план кой какво казал, кой какво разбрал, не разбрал. Сами си създавате напрежение в личния живот. Искате да сте водачи, но тази седмица не е вашата. Ако се инатите и влизате в пререкания, ще влошите взаимоотношенията си за доста дълъг период от време. В работен план, нежеланието да влезете в положение на колега или партньор също ще стане повод за прекратяване на договорености.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Умората си казва думата при Стрелците, но не всичко е черно-бяло. Каквото сте започнали в началото на месеца, следва да го доведете до край. Откажете ли се, ще загубите авторитета си. Повече от всичко желаете да бъдете оценени, но няма как да стане след като не желаете да поемете отговорност. В личен план - следва да сте искрени повече от всеки друг път.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Хладни ще са Козирозите. Търсени сте, канени сте, но горчилката трудно ще премине и спазвате дистанция, която към момента ви влияе пагубно. Емоциите ви ще бъдат сдържани, мисълта обаче пресметлива. В личен план не се дръжте като “властелини“, за да не отблъснете партньора. Обърнете внимание на едни и същи сънища, които напоследък ви се присънват.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

В работата ще изскочат стари, недовършени неща или умишлено изоставени. Спешната ви намеса е необходима, защото ще ви търсят отговорност за това. Новините няма да са тези, които очаквате, но помнете може и да е по-лошо, отколкото изглежда. В интимен план не изключвам развален телефон с половинката и ако е огнен знак - скарване. Тъгата ще ви навестява често, но е временно.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Доста товар можете да понесете Риби. Имате страхотни перспективи и ако не прехвърлите отговорността на друг, ще сте едни от първенците в професионалната йерархия. Нетърпението да видите крайния резултат е вашият враг №1. Спокойно доведете нещата до край, без припряност. В личен план внасяте доста оптимизъм във връзката си. Някои от вас са готови на брак.

Галерия