zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Деви - периодът е благоприятен за вас

Всички ще бъдем изправени пред нови ситуации с нови хора. Посланието е "Време е за промяна"!

 

 

 

 

През януари Овните да обърнат внимание на здравето си. Чувството на отпадналост и умора, което пренасят от декември може да им докара депресия. След празниците на Телците няма да им е до работа, но да не забравят, че както тръгне годината, така и ще премине. Близнаците ще заложат на кариерата още в началото на месеца и ще спечелят. Раците да не бързат да се връщат на работа. Ако е възможно да си дадат отпуск, за да се възстановят от миналогодишното напрежение. Заради голямото харчене по празниците, паричните въпроси ще са номер едно при Лъвовете. Девите сами ще си създават проблеми у дома с неизказани думи, с мълчание. Везните ще ги избива на творчество. На някои ще им се прииска смяна на работното място. Скорпионите ще ги вълнуват промени, ще очакват промени. Звездите препоръчват сами да си извоюват тези промени. С голяма доза песимизъм и без настроение Стрелците ще влязат в януари, но звездите препоръчват да се събудят много бързо, защото никой няма да свърши тяхната работа. Козирозите ще продължават да празнуват, но да внимават да не останат без никакви пари накрая на месеца. Водолеите да загърбят гордостта си и да направят първата крачка към сдобряване с някои колеги, защото точно тези колеги ще им помогнат за издигане в йерархията. На Рибите се дава да се погрижат за себе си, най-вече за външния си вид с посещения на спа центрове, масажи, козметични студия.

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 20-26.01, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, напрегнати аспекти при вас. Обърнете внимание и пазете здравето си. При травми или заболяване, лечението ще се окаже доста продължително. Не настоявайте и не се дръжте за думата, напротив компромисите са вашият вариант. Ще решавате спорове, от които доста ще се изнервите.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, също да обърнат внимание на сигналите на тялото си. Внимавайте с храната - най-добре е да минете малко на диета. От стомашни неразположения ще се активизират болежки в костите. Забравете за спорт през седмицата и въобще за всякакво физическо натоварване.

 

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очертават се пасивни за вас дни. Най-добре е да ги прекарате в размишления над духовни проблеми и усамотение. Бъдете търпеливи и покорни, за да се справите с текущите си задължения. Всякаква екипна работа ви е противопоказана от вторник нататък. Планираните срещи може да се окажат безрезултатни.

 

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, самочувствието ви ще е доста ниско, енергията - в недостиг. Ще почувствате несигурност в себе си, на моменти дори и като в капан. Ако имате възможност по-скоро почивайте и не се занимавайте с нищо, което изисква съсредоточаване. Общуването също поограничете, за да не се окажете подведени от вашата разсеяност.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, още от понеделник ще ви владее чувството за власт. Бъдете внимателни и не бъркайте помощта с налагане. Очаква ви остра критика, която ще ви извади от равновесие. Към края на седмицата ще ви е по-спокойно от меланхолията, която ще ви налегне.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, очертава се напрежение в личните ви взаимоотношения, което касае най-вече тези с асцендент в кардинален знак. Опитите ви да надскачате себе си съвсем ще изнервят и без това нагнетената обстановка. Дава ви се някаква голяма придобивка - жилище, кола. Периодът е благоприятен.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, при вас има пасивност и добре, че е така. Венера няма да позволи никакво развитие по деловите въпроси, напротив ще ги стопира. Забранени са ви и пътуванията. Нощите ви ще се изпълнени с ярки сънища, които следва да тълкувате правилно.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, в личен план са вероятни разправии за нищо, които ще провокират нервната ви система, оттам и главоболие, което трудно ще мине. В делови план препоръчвам оттегляне към момента или поне работете без да се напрягате. Правете закалителни процедури с вода, за да намалите напрежението.

 

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, използвайте дните за стабилизиране на работното място. Не започвайте нови неща, за да не се разпилеете в много посоки. Разсеяността може да ви изиграе лоша шега. При разговори с началници не вземайте отношение, а изслушвайте - у дома същото. Има вероятност от влошаване на отношения. Използвайте обаятелността си, за да ги предотвратите. Сряда ви е критичен ден.

 

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, отложете всякакви изпити, тестове и състезания. Предложенията, които ще получите са доста примамливи, но лъжливи. Бъдете крайно внимателни. Следвайте правия път, не заобикаляйте законите. Повече решителност ще се иска от вас.

 

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, избягвайте стълпотворението на хора, както и шумни компании. Дните ви са за усамотение и себеанализ. Сатурн ще ви притиска, но пък уроците, които ще ви даде ще са ви много полезни. У дома даже и да има гневни около вас, постарайте се да не се включвате в споровете. Духовна литература ще ви помогне да се почувствате по-добре.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще работите с въображение и фантазия. Реалността ще ви убягва, но резултатите ще са добри. Тези, които се занимават с творчество, дизайн, мода, да очакват предложение по нов проект. Единствената ви задача тази седмица е да поработите върху самочувствието си.