Hor2015

Hor2015

Деви - правите планове за бъдещо пътуване

Само не се главозамайвайте от комплименти, за да не объркате посоката. В романтичен план - прекалено много се съобразявате с чуждото мнение и оценката им за вас. Неуверени ще сте Раци и ще бъдете принудени да се съобразите с това, което имате. Всяко доказване на обратното ще ви носи негативни последици. В любовта бъдете наблюдателни, за да не се окаже, че избраникът ви има сто лица. Лъвове - очаквате повече, отколкото ви се полага. Работете върху поведението си. Контрол да е думата, която да ви води. Необвързаните ще са доста придирчиви, семейните - ще са взискателни към половинките си. Дева - може да се окажете на върха или обратно - в изходно положение. Не се отказвайте, почвайте отново и отново, докато резултатите ви задоволят. В личен план, семейните ще водят разговори с деца, а необвързаните търсят роман, колкото да не са самотни. Везни - правете това, което трябва, пък да става каквото ще. Не се замисляйте защо, отговор няма да намерите. За нова връзка не сте готови, по-скоро се опитайте да запазите старата. Семейните да съхранят отношенията у дома. Скорпион - благодарение на Нептун, месецът ще мине без изненади за вас. Ако се появят проблеми, ще се появят и хора, които да помагат. В любовен план ще се разбирате без думи, ще разговаряте на един език. Стрелец - три в едно ще бъдете Стрелци и орел, и рак, и щука. Не посягайте на чуждото, всичко, което кажете ще се използва срещу вас, не се опитвайте да избягате от отговорност. В личен план търсите идеалния партньор, а това автоматично ви остранява от играта. Козирог - Сатурн отново ви протяга ръка. Подпомага самочувствието ви на знаещ и можещ човек. Съмненията изчезват и вие действате решително. В личен план ще укрепите връзката си, благодарение на благоразумието си. Водолей - съдбата ще работи за вас, само преди да предприемете изказване, мислете. Всичко ще се нарежда без намеса от ваша страна, но във ваша полза. В личен план сте мълчаливи, срамежливи, но ставате притегателна сила за противоположния пол. Риби - бунтарите ще сте на месеца. Невъздържани във всичко. Ще се противопоставяте и в делови, и в личен план. Изведнъж ще се “събудите“ и ще осъзнаете, че са се възползвали от вас, че са ви подвеждали във важни начинания. Пазете репутацията си и си извлечете поука от ставащото.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 27.04-03.05, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Самоувереност и амбиция при Овните. Вътрешното състояние рефлектира върху външния ви вид. Като колоси ще се изправите срещу предизвикателството. Даже и да няма такива, сами ще си ги предизвиквате и пак ще изпъкнете. Ще търсите публика, за да блеснете. У дома сте разточителни, но какво пък - отвереме на време е хубаво да поглезите близките си.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Ще надавате ухо на клюки. Подозрителни сте към всички. Нервната система е много претоварена. Емоцията се засилва, дано я сдържате. И у дома, и на работното място предизвиквате нелепи ситуации, които могат да ви навредят за дълъг период напред. Колкото е възможно наистина опитайте да се освободите от тези негативни чувства, защото ефектът им ще е разрушителен за вас.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Любовчиите на седмицата ще са Близнаците. Очите искрят, усмивката закачливо играе. Флиртове и необмислени закачки. Само ви препоръчвам, не го правете с ирония, за да не съжалявате за поведението си по-късно. По-млад човек ще направи дните ви незабравими. Във финансов план нещата са притеснителни, но вие ще отложите решаването им.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Още от понеделник темата пари и бюджет ще стои цялата седмица. И да се самообвинявате, че сте похарчили повече, отколкото трябва, резултатът е налице. Търсите заеми от близки, но внимавайте как и кога ще ги върнете, за да не пострада авторитетът ви. В работен план няма сътресения, но с дилемата - какво да облека днес, няма да се справите.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Тенденциите от миналата седмица продължават. Правите собствени разследвания, кой, кога и защо е действал против вас. Отново емоции, отново словесни двубои. Можете да се справите с всеки, стига да не е воден знак. Разумът в никакъв случай да не ви напуска, защото изгубите ли сега позиции, никога няма да можете да си ги върнете.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Вътрешно безпокойство и притеснения при девите. Повод няма, но природата ви е такава, че в собствените си анализи вкарвате повече прагматизъм от необходимото. Отбягвайте тегави и мърморещи хора, които ви се лепят напоследък и изсмукват енергията ви. В личен план - правите планове за бъдещо пътуване, което също ви притеснява още от сега.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

На-доброто което може да направите е да се оттеглите в истинския смисъл. Усамотяването ще събере мислите ви. Почивката от празни разговори ще ви вдъхнови за ново творчество. Направите ли обратното, неизбежно очаквайте срив и в емоционален план, и на имунитета ви. У дома също оставете настрана домакински задължения и всякакви разговори, за да не се стигне до семейни скандали.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

В работата имате напредък, напълно заслужен. Удовлетворени сте, уважават ви, авторитетът ви расте главоломно. Това обаче не ви дава мира. Не ви харесва спокойната атмосфера, искате да се “позабавлявате за чужда сметка“. Лошото е, че го правите у дома и семейното огнище пламва, така че и вие няма да можете да го угасите. Обиждате с поведението си и ще бъдете наказани.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Готвите се за състезание. Впускате се в спорове, за да изпъкнете, използвате прекалено много думи, които сами не разбирате. Целта ви е всички да видят и чуят колко сте над тях. Ще попаднете обаче на колега или партньор, който с две думи ще пресече ентусиазма ви. “Намирате си майстора“, но не спирате и накрая се оказвате сами, тъжни и нещастни.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Продължавате да сте отстъпчиви, на моменти нерешителни. Нещо ви е стегнало гърлото и звук не издавате. Имате възможност да увеличите доходите си, като поговорите с висшестоящите. Стеснителността не ви е приятел в момента. Трябва да искате и тогава ще ви се даде. В личен план сте мнителни не за половинката, а за вас самите.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Работата си е работа, всичко си върви, но на вас ви струва, че вършите работата на целия свят. Раздразнителни сте, подхвърляте забележки и колектива се настройва срещу вас. В личен план е същото, сякаш сте понесли огромен непосилен товар. Вместо да го смъкнете, обаче, продължавате да се инатите до тогава докато капнете от изтощение. Физически нямате проблеми, но емоционално и психически са доста.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Работните часове ще минават много бавно за вас. Това е от мислите ви, които са отправени все към вечерите за купон. Ще има такива вечери, но не забравяйте, че делниците са по-важни. Ще посрещате гости или ще ви направят изненадваща визита, но е за добро. У дома - радости от деца или по-млади родственици.