Zodii2

Zodii2

Деви - у дома ще ви глезят, Везни - изчакайте

Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, разхвърляно започвате седмицата. Вършите няколко неща наведнъж и не можете да се съсредоточите върху нито едно. Така няма да приключите в срок. Сред вас има много духовни и творчески личности. Липсва ви мотивация, затова - приобщете ги и ще получите това към което се стремите. Работната ви техника всеки момент може да излезе извън строя. В къщи сред близките ще възстановите душевното равновесие.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, отменете всякакви финансови операции свързани с банки или кредити. Ако ще теглите кредит, няма да можете да го върнете в срок. Всякакви финансови документи също преразгледайте преди да придвижите на по-високо ниво. У дома нараства желанието за ремонт или покупка на нови мебели, но и там съветвам да не се увличате.

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, енергията се понижава. Натиска ви мързел, летаргия. Някои ще се впускат в спомени по миналото, други ще се натъжават, не изключвам и сълзи. Не се смущавайте. Чистите по този начин доста натрупани негативи. Дано сте отделили средства настрана. Хубаво би било да се поглезите с нещо, което ви харесва. Спортът при вас тази седмица е задължителен за поддържане на и без това ниския тонус.

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци и вие сте пред изтощение. Емоцията е в повече, а енергията намалява правопропорционално. Съветвам ви да пътувате. Имате нужда от нови хора и впечатления. Напоследък буксувате и усещате, че се въртите единствено в кръг. Близките ви подкрепят, даже ще финансират пътуването ви, само и само да върнат усмивката ви. Възползвайте се.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, продължавате да сте на творческа вълна. Ще ви избива на писане. Меркурий и Юпитер ви вдъхновяват. Тези, които работят в сферата на изкуствотг - театър, живопис, ще имат небивал успех. Останалите, които не се занимават с творчески професии, да посещават такива места. Зарядът ще се увеличи, но съветвам ви да не плагиатствате. В романтичен план ще се поохарчите по заведения с половинката.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, свили сте се в ъгъла и събирате мислите си. Хаосът, който цари около вас няма как да бъде избегнат, защото изобщо не е по ваша вина. Атмосферата обаче е тягостна и работният процес не върви. Най-доброто, което можете да направите е да се оттеглите и да оставите тези, които са забъркали кашите да си ги оправят сами. Ако се намесите, ще ви обвинят във всичко. У дома ще се грижат за вас, даже и ще ви глезят.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, иска ви се да решавате кардинално нещата, както и всички решения, които вземате са крайни. Въздържайте се. Не е времето. В сатурнова дупка сте и всичко около вас се движи, трансформира се. Изчакайте. Нестабилността в емоционален план ще ви мята от една крайност в друга. Не приемайте и съвети от други хора, за да не объркате съвсем създалата се ситуация. Обстоятелствата около вас ще търпят промени края на октомври.

 

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, при вас се задават дежа-вюта. Като че ли ще материализирате виртуални желания. Интуицията ви е изострена. Сънищата ви са показателни. При някои по-емоционални ще се наблюдава сомнабулизъм. Съдбоносна среща може да промени работните ви позиции. У дома сте обичливи и ви обичат.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, са в романтичен период, но тази отпуснатост няма да доведе до нищо добро. Неврологичните неразположения, които ви тревожат, може да се обострят. Препоръчвам движение, ако е на въздух - още по-добре. Сутрините единствено ще бъдете работоспособни, така че до обед си свършвайте текущите задължения. На любовния фронт сте меланхолични и се оставяте половинката да води.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, също като лъвовете ще имате нужда от сцена и от публика. Ще се намери. Предстои ви събитие от голяма величина, където наистина ще блеснете. Ораторството не е във ваш стил, но се подгответе добре. Ще ви забележат височайши особи, от които  след това очаквайте страхотни предложения. У дома обаче бъдете себе си, не влизайте в роля и не изнасяйте спектакли на половинката.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, всякакви прегради и скрити паравани ще паднат тази седмица. На някои ще видите истинските лица, на други ще разберете тайните мисли. Задкулисните игри не са ви по сърце, но около вас се спрягат. Не се намесвайте. Ако ви потърсят мнението, бъдете обективни. У дома почти без думи ще убедите половинката да разтвори портфейла си за вас.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, опитвате се да разгадавате хората. Питате се, защо и как? Не е време да се държите като психолози и да се опитвате да четете мислите. Надавате ухо на клюки, а и ставате неволни участници в тях. Хубаво е да се погледнете отстрани и да разберете, че така наранявате, а това не е ваша черта. В къщи очаквайте изненади от деца или по-млади роднини. Новините са добри, но ви идват като гръм от ясно небе.