Zodii

Zodii

Деви - внимавайте с партньори от чужбина

и по възможност работете в екип. Марсовата енергия ще оказва натиск върху миролюбивата Венера, Уран пък ще въздейства върху всеки знак, като налага фриволно мислене. След Лунното и Слънчевото затъмнение, през месец май всички ще опитваме да се “съберем“, парченце по парченце, докато станем цял организъм - мислещ и работещ. Новолунието в края на месеца ще ни помогне постепенно да излезем от застой, да градим планове за бъдещето, да погледнем по-оптимистично на живота. Напрежението ще започне да спада благодарение на благоприятните аспекти между Юпитер и Сатурн. Ще следва подем във финансовата сфера, най-вече на инвестиционните проекти. Да си пожелаем слънчеви дни и позитивно мислене и да не забравяме заръките на Нептун за човеколюбието през цялата година!

 

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овните да не чакат неволята да им свърши работата, а да разчитат единствено на разума си. Особено внимателни да бъдат с всякакви документи. Много динамика ще има при Телците. Събитията ще се развиват с голяма скорост, но резултатът ще е много добър. Близнаците да не се отпускат и да не обръщат внимание на слухове по техен адрес. Зараждащите се нови запознанства ще им оставят хубави спомени за дълго време. Раците да не бъдат мекушави. Да назовават нещата с истинските им имена. Препоръчвам им да пооправят външния си вид, както и гардероба си. Промени ще има при Лъвовете. Отваряйте си очите и ушите. Поемайте повече работа. Доходите ще са добри, но важното за вас е да инвестирате правилно допълнителните средства, с които ще се сдобиете. Девите ги чакат изпити на работно ниво. Вдъхновението, което ще настъпи у тях ще подобри климата между колеги и близки роднини. Везните ще се разминат с очакаванията си. Тенденцията от предходния месец продължава при тях и това ще провокира емоцията им. Резултатите от положения труд няма да са лоши, но няма да са такива, каквито би им се искало. Доста енергия ще се понатрупа у Скорпионите, която към края на май ще се преобразува в градивно начало. Като пълководци ще застанат пред колектив, а и у дома. Стрелците ще опитват да бягат от отговорности, на моменти ще вървят по ръба на бръснача. Съветвам ги да не прехвърлят отговорностите си на други хора. Резултатът ще е катастрофален. Козирозите ще влизат в ролята на балансьори и помирители. Трудно ще вземат страна или решение в чужди спорове, в които ще бъдат въвлечени. Към края на месеца ще ги избива на покупки, които съвсем са им непотребни. Водолеите ще пътуват по служебни задачи, където ще им се отвори доста работа. За сметка на това обаче новите хора, които ще срещнат ще им дадат голям енергичен заряд. Възможна е кардинална промяна в личният им живот. Рибите, ако кършат ръце, разсейват се по дрeболии и се чудят, от къде да я захванат, ще търпят загуби. Ако действат на момента и вземат бързи решения, нещата ще им се получават.

 

 

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 12-18.05, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, мечтателност и много фантазия ще е характерна за вас. Трудно ще слизате на земята, но пък ви се дават делови успехи, награди и придобивки. Не пропускайте шансовете, които ще изникват. Гледайте да сте първи сред първите. В семейството очаквайте леки неразположения, свързани с по-млади родственици или деца.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, потенциалът ви е доста висок и популярността ви ще нараства. Бъдете открити, изразявайте  чувствата си. Периодът ви е добър за почивка и оттегляне от работния процес. Печалба ще има при Телци, които се занимават със земеделие или търгуват с хранителни продукти. У дома активността ви ще расте и ще се заемете с всички въпроси касаещи семейството. Те ще ви бъдат благодарни.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, изказванията ви на глас ще засегнат нечии чувства, с което може да си спечелите нови врагове. Съмненията, които са ви налегнали дали сте на прав път в действията си ще ви докарат главоболие или сърдечни болежки. Подхождайте към всичко с оригиналност и такт. Вечерите отделяйте за преглеждане на финансови документи.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, с поведението си действате напук и на началство, и у дома. Ще сте склонни скрито-покрито да действате по-скоро зад гърба на другите. Прекалената емоция влагате, като че ли искате да си отсмъстите или да накажете някого, което ще ви вреди на работата. В личен план всякакви разговори  и изясняване на взаимоотношения да се отложат.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, на се подвеждайте в нищо. Съветите, които непрекъснато ще ви дават по-добре не ги спазвайте, освен ако не са от компетентни хора. Неочаквани новини или събития ще ви извадят от равновесие, ще нарушат спокойствието ви. Цялата седмица общуването и деловите ангажименти да ви минават някак си неформално.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, тези, които умеят да дават правилните заповеди и да разпределят своята и на другите работа ще са добре. Дните ви да минават по-скоро духовно. Посетете концерти или други мероприятия. Организирайте сбирки на интелектуално ниво. Разпуснете, дори и алкохолът в разумни количества ви е позволен. Внимавайте със задграничните партньори. Има нещо тайнствено и неясно около тях.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, цялата ви енергия ще е насочена към домашните - деца, съпрузи. Има нещо объркано там, изоставено от вас и напомня отново за себе си. Избягвайте всякакви флиртове, влюбвания, за да не задълбочите проблемите си. Неочаквани събития или разговори ще ви объркат. Седмицата е добра за профилактика на здравето ви.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, плановете ви са объркани, а новостите ви плашат - това в работен план. В личен ще излъчвате, много магнетизъм и обаяние. Приятели, роднини всички ще са с вас и това ви носи голяма радост и удовлетворение от подреждането на домашните дела. С тяхна помощ ще подредите и плановете си. Помощ идва от родителите ви.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, избрали сте си да си почивате. Лошо няма, но не всички Стрелци могат да почиват. Желания от рода за смяна на работа или начин на поведение не са изключени. Ще отделяте голямо внимание на дребните неща, изоставяйки големите. В края на седмицата се стегнете и направете пълен разчет на приходи и разходи. В любовен план ви чакат срещи.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, живеете с надежда, че всичко ще се нареди от само себе си. Раздразнителни сте и твърде е възможно да съдадете конфликтни ситуации около себе си. Внимание откъм висшестоящи е насочено към вас. Чувството, че сте отделени от стадото няма да ви напуска. Варианта да разпуснете с шопинг не е удачен. У дома е спокойно. Потърсете утехата там.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, никаква емоция не влагайте в работата или там, където се налага общуване с колеги. Правете, това,което се иска от вас, а не това, което си мислите, че е добре за конкретен човек. Ако го направите, това ще ви донесе наистина бъдещи успехи и повишение. Не забравяйте и да поемете инициативата, която се очаква от вас. Също като при Стрелците, уикенда направете разчет, приходи и разходи. Водолеи, които са заети в медицинскта сфера ги очаква страхотна седмица.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, разширение се дава на вас на работния фронт. Натоварено ще е, но пък доходно. Мобилизирайте се, включете логиката в действията и намеренията си. Това ще е като изпит за вас, но ще го издържите без забележки. Емоциите ви са положителни, само внимавайте с харчовете, които сте готови да направите за безмислени покупки или под натиска над други хора.