DSC_5515

DSC_5515

Димитрина приспива София с Травиата

е "преквалифицирала" в оперна певица. Арията от популярното Вердиево произведение "Травиата" Дида пее на първородната си внучка София, научи сайт "Черноморие". Екипът на популярната медия днес се срещна с Димитрина Тенева. Лъвицата-актриса гордо буташе детската количка, в която сладко спеше София. Бебето е дъщеря на щерката на Тенева - Надежда. Точно днес щастливата баба и чаровната майка заведоха София в църквата. Поводът е 40-я ден от рождението на мъничето. То дойде на бял свят в клиника в София и неговият баща се казва Владимир.

Освен с "Травиата", Димитрина Тенева приспива внучката си с популярни песни от спектакли на Недялко Йорданов, в които бабата е играла централни роли. "Започна ли да пея, София се унася", сподели щастливата баба пред екипа на Черноморие. Димитрина Тенева се надява един ден първородната й внучка да поеме по пътя на Мария Калас и на бургазлийката Райна Кабаиванска. От сърце го пожелавме и ние, верните фенове на Димитрина Тенева. През всичките години тя игря и ще играе на сцената на драматичен театър "Адриана Будевска".

Като новинари, не можем да скрием и другото събитие, което ще зарадва трупата на Бургаската Мелпомена. Разбрахме, че директорът на "Адриана Будевска" Борислав Чакринов чака също първа внучка. Бебето се очаква да се роди тези дни в Рим, където майката работи в Български културен институт на името на Борис Христов.