DSC_9281

DSC_9281

Димитър Николов положи клетва за втория мандат

и новоизбраните кметове на съставните селища - Българово - Йордан Йорданов, Драганово - Исмет Мехмед, Изовр - Владо Стоянов, Твърдица - Сотир Йовчев, Черно море - Любомир Събев. Тази неделя предстоят балотажи в Маринка и Рудник.

DSC_9400

Димитър Николов спечели втория си мандат още на първия тур на местните избори, който се проведе на 23-ти октомври. Той получи подкрепата на 70,86% от избирателите. Днес новият стар градоначалник дойде в сградата на Областната управа, където се провеждат сесиите на местния парламент, заедно със зам.-министъра на екологията и водите Ивелина Василева, с която по-късно откриха новата пречиствателна станция за отпадни води на пристанището.

Амбициозна, конкретна и създаваща нови работни места е предизборната програма на Димитър Николов, която бургазлии подкрепиха. "Съгражданите ни разчитат на нас и вярват, че именно ние сме хората, които ще вземат правилните решения и ще реализират следващите стъпки на Бургас. Бих искал да им благодаря за огромното доверие и да ги уверя, че няма да губя нито миг, за да започвам да реализирам очакванията им.

Поздравявам всички нас, новоизбраните общински съветници. Очаквам от вас отговорност и сериозна работа през следващите четири години. Всеки един от вас е тук по волята на хиляди избиратели и аз съм убеден, че ще приемете това като лична отговорност. Силно се надявам, че в края на мандата, когато новият Общински съвет отчита работата си, бургаските граждани ще са уверени, че са направили правилния избор", каза в обръщението си към новоизбрания ОбС кметът Димитър Николов.