DSC_9076

DSC_9076

Диомов: Отдавна искам да изляза от тази война

искреността му са материалите, излезли по негов адрес за съдбата на "Фамилия Тоника". След концерта им на 11-ти август в Летния театър на Бургас плъзна информацията, че "Фамилия Тоника" се е разцепила. Диомов допълни, че е страничен наблюдател на това, което става сега. Той има предвид концерта на "Фамилия Тоника", който бе под надслов: "Да си спомним за Гого". "Не знам, какво се е случило на концерта, защото не съм присъствал и нямам право да коментирам, но разбрах, че Драго е отсъствал и не е било поднесено извинение на публиката за това. Така се подменя информацията от афиша и за мен е тежко морално престъпление", допълни бащата на "Тоника".

Концертът бе промотиран, като участие на четиримата от Фамилията - Ева, Ралица, Милица и Драго и дует "Шик" - Красимир и Вили Гюлмезови, които са били част от група "Домино", отново създадена от Диомов. "За Краси мога да кажа само хубави неща. Той е прекрасен музикант и съм сигурен, че в положението, в което са сега "Фамилия Тоника" би им помогнал много. Но това си е тяхна работа", каза Диомов.

"Но трябва да се знае, че "Тоника" бе най-силна, когато бяхме всички заедно. Бяхме мощни, обединени и работещи. Създадохме десетки песни, които се пеят и до днес. Но не само "Тоника" и много други групи имат един голям враг - той се нарича егоизъм и омраза - най-разрушителната комбинация", сподели с болка Стефан Диомов.

Два дни след концерта на "Фамилия Тоника" в Бургас, на участие в Лозенец са се появили само Ева и Милица. Групата е напуснала и Ралица, твърдят хора от гилдията.