Концертът на Лили Иванова в Бургас е част от националното й турне. Снимка Официална страница на Лили Иванова

Концертът на Лили Иванова в Бургас е част от националното й турне. Снимка Официална страница на Лили Иванова

За първи път от две години нямаме нито една кошница с цветя от институция или кмет. Въпреки това не се сърдя на Вашия кмет Димитър Николов, защото ни предостави залата за концерта, каза примата на родната музика Лили Иванова почти на финала на изявата си в Бургас. Публиката с усмивка реагира на думите й. "Разбира се, че имам цветя, но те се са от моите почитатели", уточни Лили. Минути по-късно на сцената в спортна зала "Младост" човек от екипа й изнесе кошницата с поздравителна картичка от кмета на Бургас Димитър Николов. Тя е била доставена преди изявата на примата на родната поп музика, но явно по сценарий е трябвало да бъде изнесена на финала. Още с появата на кошницата и почитателите на Лили зашушукаха, докато тя пееше.

"Благодаря за цветята. Вашият кмет е много красив мъж", сподели примата, след като накара кошницата да бъде поставена отпред на сцената. "Човек трябва да казва нещата", допълни Лили и продължи да пее.

Близо час и четирийсет минути продължи концерта й в спортна зала "Младост". 1 630 билета на цена от 30 до 80 лева бяха продадени за концерта в Бургас. Той е част от националното й турне, което обхваща почти всички градове на страната. Заради изявата на примата в морския град, ще бъде променена датата на полуфиналните срещи от първенството по волейбол, които първоначално трябваше да се играят на 15-ти и 16-ти април.