Svatba1

Svatba1

Двойки от Европа казват "да" у нас и от Русия, и от съседна Турция, споделя Силвия Танева председател на Асоциацията на бургаските сватбени агенции (АБСА). Днес от асоциацията в Бургас за пета поредна година организират традиционното изложение "За вашата сватба мечта - 2015". В изложението участват  30 фирми - сватбени агенции, хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, туристически фирми.Svatba2

Хит в цвета на булченските рокли е айвъри, а моделите са в А-линия. "Този силует е предпочитан от младоженките. Прави ги по-фини, прикрива несъвършенства на фигурата", каза Танева.
Според Иво Вартанян, собственик на фотографоско стидио, новост при филмите за тържествата е въздушно видеозаснемане с дрон на мястото, където влюбените се вричат във вечна вярност.
При декорацията все по-голяма популярност придобива известния на Запад стил "Шаби шик". Той е сред най-желаните теми за сезон 2015. В стилистиката на шаби шик са заложени пастелните тонове. Подходящите към него цветя са божури и рози.
Неизменен спътник на стила е гипсофилата, но композициите могат да бъдат допълнени от хортензии, лалета, астилбе и фрезии.
Бургазлийките не бързат да стават булки. Те избират да кажат "да" все по-късно, над 30-годишна възраст, а сватбите с вече бременни младоженки се случват все по-рядко, твърдят от асоциацията.