Hor2015-2

Hor2015-2

Есента носи примирие и романтика

обаче още стоят на дневен ред и до края на годината всеки един е длъжен да изглади всички недоразумения с близки и роднини.

Сатурн ни направи по-земни и по-мъдри. Меркурий обра негативната енергия, изкара я на показ и ни показа "приятелите". Много от зодиакалните знаци, ако се усамотяват и не желаят споделяне с колегите или партньори, ще пропуснат изгодни възможности в кариерното развитие. Държейки единствено на неприкосновено лично пространство, ще бъдат отстранени от колектива, възможно е и от офиса. Не се опитвайте с манипулативни действия да стигнете до заветната си мечта. Помнете, правилото е не кой работи, а кой работи качествено.

Есента е изключително благоприятна за смяна на работата или за начало на нова дейност, паралелно с вече съществуващата. Много от зодиакалните знаци ще покажат истинските си лица и ще разочароват не само околните, но и себе си. През есента скрито нищо няма да остане, затова не се опитвайте, нито в романтичен, нито в работен план да вървите по тънък лед и да експериментирате с търпението на околните.

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква през есента, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

Развивайте цялата дипломация, на която сте способни. Дръжте емоцията под контрол, запазвайте самообладание във всяка ситуация. Обгрижвайте и засвидетелствайте внимание към всички. Всичко това ще ви е необходимо, за да преминете периода без сътресения. В никакъв случай есента не ви е сезон, но е преход, ключ към бъдещето, където ще имате безусловен успех във всяко поприще. Препоръчвам да икономисвате, за да не се окажете по празниците с празен джоб. Сатурн ви подложи на изпитание в чувствата, но есента вие ще поправите това.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Телците ще хвърлят доста труд есента. Думата е качество! Ще работят усърдно и ще постигат успехи. Ще си гонят целите на всяка цена. Благодарение на това, есента ще им се отблагодари с нови приятелства и кариерен възход. В личен план обаче някакво разделение ги очаква, дали откъм партньор или близки роднини, съдбата ще покаже. Тази загуба обаче, освен че ще ви отвори очите, ще ви отвори и друга врата, за която не сте подозирали. Всичко е за ваше добро! Внимавайте със случайните връзки и залитания в тази посока. В случай на раздяла с партньора ще имате много имуществени спорове.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

Щастливи ще са Близнаците през есента. Нови запознанства, връзка с нови култури, респективно чужденци ще обогатяват дните ви. Неочаквани изненади с добър край ще правят дните ви изключително забавни. Много пътуване и писане ви чака, дано се вместите в график. Късна есен, в личен план - ново запознанство може да прерасне в бурен роман. Зависи изцяло от вас и от това, доколко отсрещната страна е творчески настроена към момента. Препоръката ми е да намирате време за себе си и да не се раздавате прекалено много. Бъдете реалисти и особено внимателни през декември. Есента ви ще се редува с неспокойни, натоварени дни, както и с много градивни моменти.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Есента е равносметката на Раците. Отделете се от хора, които с нищо не са допринесли през годината за вашето израстване. По-скоро ви дърпат надолу и от това доста време буксувате на едно място. По този начин и единствено ще усетите твърдата почва под краката си, ще се приземите. Помнете монетата има две страни и е време да погледнете и другата страна. Анализът ви е потребен и в личен, и в професионален план, за да започнете със старт следващата година. Самотните има вероятност да срещнат съдбовен човек. Едно събитие или просто стечение на обстоятелствата ще ви донесе неочаквани приходи.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Лъвовете ще затоплят роднински и приятелски взаимоотношения. Примирени и облагородени ще подновят връзки, отдавна забравени и погребани в миналото. Всички караници ще бъдат простени, мирогледът ви през тези месеци изцяло ще се промени. Много от Лъвовете ще пътуват, което ще ги зареди с положителни емоции за дълъг период напред. Доста ще бъдат ангажирани със семейни дела, ремонти, преместване. В работен план - ще се наблюдава спад. Семейните да очакват непредвидени разходи по деца. В живота на необвързаните ще се появи човек, като светъл лъч.


 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите отново ще работят. Решителни, повече отвсякога, имат възможности за кариерен възход, но ако действат припряно, може да се получи обратното - да загубят това, което имат. Късметът е с тях, стига да не се полакомят за по-висок пост и да се опитат да изпреварват събитията. Бизнес или разширение на такъв със задгранични партньори, или хора от друга култура. Съдбата ви докосва тази есен, възползвайте се. Големи препятствия не ви се дават, освен ако вие сами не си ги намерите. В личен план не така стоят нещата обаче. От толкова заетост няма да им остане време за личен живот, нито за романтични преживявания. Дано тези, които са до вас ви разбират.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните имат да довършват имуществени проблеми с роднини. Не ги прехвърляйте в следващата година, а ги довършете. Внимавайте за измами, четете внимателно, какво подписвате, защото това ще е окончателно. Мнозина от вас ще благоустрояват своят или дома на свой близък. Есента ще ви занимават предимно битови въпроси - ваши и роднински. Подгответе се за доста разходи отрано. В никакъв случай не прибягвайте до заеми. В личен план е доста разнообразно. Романтиката ще е около вас почти през цялото време, но не изключвам и сълзи от самота.

 

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Спокойна, топла и уютна есен да очакват Скорпионите. Ще се заседяват по-дълго у дома със семейството или с романтичната половинка. Необвързаните ще срещнат човек, който  ще изиграе ключова роля в живота им. Паузата, която правите да не ви смущава, нито летаргията да ви безпокои. Възможността да обмислите ходовете си напред не ви се дава често, така че възползвайте се. Не споделяйте бъдещетите си планове, за да не останете неприятно изненадани в края на годината. В кариерата  ще ви провърви, само ако в последния момент представите проектите си. Ще се окажете едни от щастливците, които уж нищо не правят, а им се получава. Завистта е около вас, опитайте да я игнорирате.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Стрелците ще се опитват да бъдат навсякъде. Наложително е да сте на два фронта едновременно и в работен, и в личен план. Всичко пропуснато през годината следва да свършите сега. Предстои ви да рапортувате и у дома, и в работата за всяко свое свършено дело и да защитите всяка своя казана дума. Не гледайте детайлите, ще изгубите ценно време. Привлечете екип и близки, образувайте си армия, която да побеждава. Имате заветно желание за по-висок пост. Реална е възможността да го получите, но в никакъв случай не го правете за сметка на някой друг. По-възможност не пътувайте на далечни разстояния.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

В личен план, в период, когато и Марс и Венера ще изясняват взаимоотношения на Козирозите няма да им е лесно. Недоразумения и неразбирателство ще следват почти всеки ден. Много конфликти в романтичен план ще им донесе есента. В кариерата искате да бъдете чути, да бъдете уважавани личности, но енергията няма да ви е достатъчна, за да се преборите. Чак декември ще ви се отворят нови хоризонти, стига до тогава да не сте смесили личното с професионалното. Плутон на моменти ще ви разконцентрира, но вашият Сатурн отново е до вас и ще ви помогне да прескочите останалите. Препоръчвам да потърсят допълнителен източник на доходи.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Изключително спокойна есен при Водолеите. Това е толкова рядко явление. Без всякакви противоречия ще минават месеците. Сатурн и Уран са сключили примирие и благотворното им влияние ще усещате до края на годината. Имате смели планове, които не се решавахте да реализирате. Действайте смело, не оставяйте нищо за следваща година. Есента е вашето време, енергията ви е на такава висота, че няма стигане. Нова работа, пътувания, романтика, всичко това е ваше, остава да си го вземете! Тези с частен бизнес ще бъдат най-облаготелствани. Инвестиции от страна на партньори ще увеличи приходите ви и ще разрасне фирмата ви.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Периодът е на задължения и отговорности при Рибите. Ще опитвате отново да ги прехвърляте на чуждо рамо, но ще бъдете наказани. Звездите ще са благосклонни към вас тогава, когато сами си разрешите висящите ангажименти и застанете зад отговорностите, които трябва да поемете. Не обвинявайте колеги и партньори, а проявете инициатива. Най-уязвими ще са мартенските Риби. В личен план - възобновяване на стара връзка ще изиграе голяма роля в живота ви. Ще ви срещне изневиделица и и също така ще си отиде, но пък ще ви върне във времето на истинските приключения.

Галерия